Hogyan csináljak tetoválást házilag?
Sehogy!
Ne kísérletezz ezzel házilag. Láttam már házilag elkészült tetoválást, annyira igénytelenül néz ki, hogy hihetetlen.
Most mondd meg, ez pl. szerinted jól néz ki? [link]
A tetoválás is egy szakma, ugyan úgy meg kell tanulni, nem kevés gyakorlást és tudást igényel. Ráadásul ha elrontod, egy életre ottmarad, vagy fizethetsz drága pénzeket az eltüntetésért, vagy a takarásért.
O_o Hát ez dilis...
Menjél elfele oszt' csináltassál hennát...Vagy vegyél a boltba henna port ..lehet kapni...
De ha nem vagy ügyes akkor lesz egy nagy paca majd 3-om hónapig a "tetoválásod" helyén...
De sztem menjél el és csináltassál...úgy olyan gagyi lesz és mindenki ki fog röhögni...És majd égsz mint a reistag ..Ilyet ne csináljál...
Ja, így már értem.
Alkoholos filccel ne pingálgass magadra, mert az ocsmányul néz ki. Inkább vegyél akkor már hennát, és azzal.
Még jó sok évvel ezelőtt láttam egyszer boltban tasakban hennát (mármint nem port, hanem kikeverve), akkor vettem is, én nagyon jókat festegettem magamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!