Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Én ilyet mikor fogok tudni?

Én ilyet mikor fogok tudni?

Figyelt kérdés
Most ilyen szinten vagyok [link] meg fogok tanulni így? [link] sok idő kell hozzá?
2011. júl. 4. 15:45
 1/9 anonim ***** válasza:
a formákkal nincs gond, de az árnyékolással még foglalkoznod kell, és akkor menni fog :))
2011. júl. 4. 16:11
 2/9 anonim ***** válasza:
ó, ha úgy tudnék, mint az első, akár...nagyon szép!!
2011. júl. 4. 16:29
 3/9 TheAnonymus11. ***** válasza:

amikor akarsz

[link]

2011. júl. 4. 22:10
 4/9 TheAnonymus11. ***** válasza:
2011. júl. 4. 22:12
 5/9 TheAnonymus11. ***** válasza:
sok gyakorlással akármikor,mert minden rajtad áll
2011. júl. 4. 22:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyira jó a jobb agyfélteke,akkor miért kell a fej arányait tudni? Hmm????

Persze,hogy vannak benne jó dolgok,de azért valljuk be,hogy a régi hagyományos dolog + kis varázslat és némi spéci segédcuccok adják ki ezt az egészet.

Csak azon csodálkozom,hogy nem Steve Jobs találta ki ezt a címet,meg a negatív tér fogalmát..

Remélem egyszer ,mikor majd 100 ilyen képet csináltál, elgondolkozol azon,hogy valami hiányzik belőlük..

Én már most megmondom,hogy ami hiányozni fog,az te magad leszel..

Bocsi,nem ez volt a kérdésed:)

2011. júl. 4. 23:21
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is szeretek rajzolni. :)

Szerintem sokat gyakorolsz, sikerülni fog. ;)

Én személy szerint nem szeretek portrét rajzolni...Ahogy az előttem szóló is mondta, az nem te vagy. Talán ezért sem szeretem, mert nem érzem sajátomnak. Pl. egy tájkép lerajzolása, vagy a pillanatnyi érzéseim kifejezése többet ábrázol belőlem. Van még mit gyakorolnom, de 1-2 pl:

Ezt 1 éve rajzoltam:

[link]

Ezeket pedig 2-3 hónappal ezelőttigtől idáig:

[link]

[link]

[link]

[link]

Zsuzsi (18) =)

2011. júl. 6. 21:47
 8/9 A kérdező kommentje:
nagyon szépek a rajzaid :) én mondjuk portrén kívül mást nem szoktam meg nem is tudok,max animéket vagy más figurát,de tájképet soha nem tudtam.Ezeket másoltad vagy magadtól? :)
2011. júl. 7. 10:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Mindegyiket képről rajzoltam, kivéve az utolsó szivecskét.

Szabad kezesek, csak a témát vettem alapul a képekről.

Te is szépen rajzolsz, szeretnék én úgy portré-t rajzolni... :P Bár, amint említettem a portré nem vonz annyira. =)

A napokban viszont jönnek az ötletek, csak nem tudom hogyan ötvözzem egybe... :P De majd megoldom. :P

További kellemes tevékenykedést, remélem majd újabb képeket is mutatsz, hogy miként fejlődsz/haladsz a portréval. =)

2011. júl. 19. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!