Jól rajzolok? :$Kérdésed mezőben stb.
2011. jún. 28. 03:36
11/15 anonim válasza:
Barcsay könyvet oda! így van :) de szerintem egyáltalán nem reménytelen a dolog. egyébként másolással is eljuthatsz egy szintre, én sokat másolgattam, bár mellette rajzoltam fejből is, ha érdekel itt van néhány rajzom: [link] szerintem ha érdekel mindenképpen firkálgass, jó ha van egy hobbid. :)
12/15 anonim válasza:
nem tudásból kell rajzolni, hanem azt amit látsz. rajzolok, jártam tanárhoz, és semmit sem segített. elismerem, technikákat nem sajátítottam el, de be kell vallljam- és ne haragudj- ez rettenetes. nincsenek részletek, nincs arckifejezés, grafikázni sem tudsz. egy kis 8.os lány, aki ezt mutogatja körbe az osztályban.
13/15 A kérdező kommentje:
Kérlek utolsó ne beszélj rólam ennyire lenézően!Attól hogy 'egy kis 8.os' vagyok attól lehet velem normálisan is beszélni!Lehet hogy túlreagálom,de eléggé érzékeny lelkületű vagyok és eléggé rosszul eshk,ha ennyire lenéznek...
2011. júl. 2. 22:09
14/15 anonim válasza:
Nem igaz, hogy nem tudásból kell rajzolni. Kell a tudás. Azért vannak durva elrajzolások azoknál, akik a Jobbagyféltekéssel tanulnak meg rajzolni. Viszont a kettőt lehet kombinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!