Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Ez csak engem idegesít vagy...

Ez csak engem idegesít vagy mást is?

Figyelt kérdés

Felteszem egy viszonylag jól sikerült rajzomat a közösségi oldalra, ahol fenn vagyok, és az ismerőseim irkálnak rá. És mindig van egy-kettő, olyan, akivel ezer éve ismerjük egymást, szemmel követte a rajzos fejlődésemet, és bevág egy ilyet, hogy "tehetséges vagy".

Ilyet azok a vadidegenek szoktak írni, akik először találkoznak az illető rajzával, és maguk nem tudnak rajzolni.

2011. jún. 11. 07:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Meg a fantáziátlan emberek,akik azt akarják,hogy tudd,hogy ők is megnézték ám,de nem tudnak értelmeset írni róla,mert nem értenek hozzá.
2011. jún. 11. 08:13
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem elég nagy baj, hogy ennyitől is ideges vagy.
2011. jún. 11. 08:21
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
mit kellene írniuk hozzá? Ódát?
2011. jún. 11. 08:27
 4/10 anonim ***** válasza:
71%
De mit vártál? Megállapította, hogy tehetséges vagy. Inkább legyél büszke magadra, hogy valaki, aki a kezdetektől figyel, azzal a véleménnyel van rólad, hogy tehetséges vagy. Ez egy pozitív szó, nem is tudtad?
2011. jún. 11. 09:16
 5/10 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy mit jelent a szó.

De sok esetben, és minden rajz esetében ez már nem több, mint egy odaböfögött szó. És mi van, ha nem is a tehetség számít, hanem az évek belefektetett munkája?

Amúgy az építő kritikát többre értékelem, mint az üres "tehetséges vagy" dumát. Abból nem derül ki semmi, bárki mondhatja.

2011. jún. 11. 09:45
 6/10 anonim ***** válasza:
90%

tehetséges (melléknév)

1. kivételes veleszületett képességgel rendelkező.

"tehetséges vagy" - kijelentő, ereszkedő hanglejtésű, jelen idejű mondat. Általában azt szokták kifejezni vele, hogy valaki tehetséges. Ilyet azok szoktak írni, akik kivételes veleszületett képességgel rendelkezőnek tartják a mondat címzettjét.

2011. jún. 11. 09:51
 7/10 anonim ***** válasza:
afenébe elkéstem :(
2011. jún. 11. 09:51
 8/10 anonim ***** válasza:
hogy fejezné ki másként? nem ért hozzá, ezért csak leírja, hogy tetszenek neki a képeid...miért baj ez? Én is ezt szoktam csinálni a barátnőm rajzainál, illetve megmondom milyen érzéseket kelt, milyen hangulata van...de érdemben nem tudok hozzászólni
2011. jún. 11. 15:11
 9/10 A kérdező kommentje:

"megmondom milyen érzéseket kelt, milyen hangulata van"

Az nagyon jó, az ilyennel nincsen semmi baj. De amikor az ötvenedik rajznál is csak ugyanazt tudja mondani, de semmi más véleménye nincs...

2011. jún. 11. 17:49
 10/10 anonim ***** válasza:
hidd el, egy laikus nem tud néha mit kezdeni a művészi alkotásokkal - csak azt tudja hogy tetszik-e neki, vagy nem...lehet hogy az illető csak tudatni akarja hogy törődik veled, és nagyra tart téged
2011. jún. 11. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!