Melyik ez az idézet? Valaki ráismer?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudom szóról szóra,de a tartalma arról szól,hogy egy személy csalódott a másikban (szerelmileg) és túltudott rajta lépni,aztán valami ilyesmi volt a vége: " csak ennyit mondok,hogy a : jó q**va*.nyád"
Bocsi,de tényleg ez volt a vége:D
És facebook-on találtam,csak már nem emlékszem,hogy hol:)
Előre is köszi,aki tud segíteni!:)
2011. jún. 9. 19:56
1/3 Evavagyok válasza:
Nem biztos, hogy erről van szó, de ismerek egy Esterházy Péter könyvet, amelyikben szerepel egy ilyen mondat. A címe: Egy nő. Kimásolom neked:
"Annak ellenére, hogy pro form rendre én húzom a rövidebbet, rendre azon izélek, hogy jaj, meg ne alázzam. Például Nyíregyházán végül is a legkellemesebb módon együtt vacsoráztunk. A ku... anyádat szórakozzál velem, ezt is bírom gondolni."
Egyébként jó könyv. Ajánlom!
2/3 Evavagyok válasza:
Érdekes, hogy a válaszom először fönnakadt a "trágárságszűrőn" a ku... szó miatt. Természetesen a könyvben ki van írva. Trágár szó irodalmi környezetben. Egyébként nem mondanám, hogy trágár, inkább erős kifejezés.
3/3 A kérdező kommentje:
:) köszi: D háát.nem ez az:) ment a zöld jelecske:P azért.
2011. szept. 2. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!