Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit gondoltok erről? Tetszik...

Mit gondoltok erről? Tetszik a fogalmazás, a stílus? Milyen érzésetek van, amikor olvassátok?

Figyelt kérdés

Nem én írtam, ne essék félreértés, előre tisztázom. :) egy barátom műve, én nem tudtam eldönteni, hogy milyen benyomást kelt bennem pontosan. Író szeretne lenni, de nem tudja, van e keresnivalója a pályán. Titokban feltettem ezt ide. Szerintetek?

A billentyűkön a kezem, tíz ujjam mind azt várja, mit írok majd velük. Csalódottan visszahőkölnek, mikor megérzik, hogy agyam nem ily elszánt, s gondolataim nem jönnek olyan mélyről, amilyen mélyről sejtetik önmagukat. Okosságok sorát próbálom felhalmozni most előtted, de látod, nem járok sikerrel. Látod, nem beszélnek a sorok, csak helytöltő a betű a lapon. Látod, én sem tudok többet… csődöt is mond a tudomány, mert nincs az az iromány, melyet most szívből tudnék eléd vetni. Bár nincs az a szó, mely ne szívből jönne, de az ihlet tavában már lusták megmártózni, hogy miután élvezték a fürdőzést, versbe álljanak, rímekben vessenek cigánykereket a tó partján, hogy aztán valami üzenetet közvetítsenek. Bonyolult sorokban állnak, és csak arra várnak, hogy láss mögéjük, kedves olvasó. Láss mögéjük, és találd meg mondanivalójukat. S ha megtaláltad, kérlek adj tüzet, s gyújtsunk rá…

2011. jún. 8. 01:07
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
:D köszi. a negatív kritikákat is átadom neki :D
2011. jún. 13. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!