Mi a véleményetek a kékszakállú herceg váráról? Komoly véleményt írjatok légyszí.
Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 15:42
1/5 anonim válasza:
Ha a Bartók-műre gondolsz: az egyik nagy kedvencem. Elképesztő mű, mert minél többször hallgatom, annál jobban tetszik, annál több szépséget fedezek fel benne.
http://www.youtube.com/watch?v=7qLcAK3Uk7Q&feature=mh_lolz&l..
2/5 anonim válasza:
Igen, fantasztikus a zene is, meg ahogy ábrázolja a férfit és nőt... Imádom!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. jún. 2. 17:15
4/5 anonim válasza:
Szerintem érdekes mű ,bár személy szerint én ne hallgatnám csak úgy...Szóval az ,ahogy Bartók ábrázolja a nő és a férfi viszonyát- a nő szerelmes(?),de túl kíváncsi a férfi titkaira,a férfi viszont szerelmes a nőbe,de nem akar mindent megmutatni neki a múltjából épp azért mert akkor félne tőle a nő,vagy nem szeretné.Szerintem a férfi és nő kapcsolatának teljesen nyitottnak kell lenni egy szerelmespár esetében,de persze apró régi dolgokat ,nem meghatározó hibákat nem muszáj elmondani ,de onnantól ,hogy két ember "együtt van ", mindent megosztani a másikkal...Nem tértem el a tárgytól ,csak azt próbálom kifejteni,hogy Bartóknak kicsit rossz véleménye volt a nőkről és az ilyen kapcsolatnak ,hogy a férfi eltitkol valamit, nem feltétlenül az a vége,hogy a nő kideríti.Szóval kicsit zavaros
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem volt rossz véleménye a nőkről. Egyszerűen tény, hogy legtöbbünkben megvan az az attitűd, hogy nem tudjuk elengedni a párunk, és a lelke utolsó szögletébe is bele akarunk látni. Én úgy láttam (bár ez lehet előadásfüggő is), hogy ezzel együtt szeretettel ábrázolja az asszonyt. Végső soron nagyjából - nyilván a művészetben eltúlozva - bemutatja a férfi-női mentalitás különbségét... És valljuk be, találó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!