Szerintetek megérné ilyen pályán elhelyezkedni?
Szeretek rajzolni,mások szerint jól megy de lehet,hogy csak azért mondják mert ismerősök...
Jövőre leszek nyolcadikos és tervbe van véve egy grafikus suli.Az első komolyabb rajzom ez a tigris volt.Csináltam egy képet közelebbről is.
Tegnap este elkezdtem rajzolni Bellát.Eddig csak a körvonalak vannak készen és megkezdtem Bella arcát.
Szerintetek milyenek lettek? :)
13/L
Helyesbítek:
A tigris milyen lett,és a Bellás milyen idáig? :)
Megérni nem éri meg... Nem igazán van igény művészetre sajna. De ha egyszer valaki ezt akarja csinálni, nehéz behozni, ha nem a megfelelő gimibe megy.
Fotóról csináltad vagy "élőben"?
Igazából fodrász szeretnék lenni de itt a környéken úgy lehet fodrásznak menni,hogy ha előtte megvan az érettségi.
Illetve van egy suli egy másik városban ahol lehet annak tanulni de...elég rossz hírneve van az iskolának meg nem biztonságos szerintem ott tanulni. :S
szerintem ne füzz a graffikus pályához nagy reményeket.
én is jövöre leszek 8.os .5.esen megtudtam rajzolni ezeket:/
sajnálom,de több tehetség kell egy jónevű sulihoz. nekem sincs sok esélyem:/
Feltétlenül grafikus akarsz lenni?
Mert nem kell lemondanod a rajzolásról.
Úgy értem keress ehhez kapcsolódó szakmát,amiben tudod kamatoztatni a kreativitásod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!