Mit fessek? (rövid|fontos)
Figyelt kérdés
Vasárnap aszfaltrajz verseny lesz.Mit fessek?Olyat ami egyszerű,de azép és van esélyem nyerni.(2011. máj. 27. 15:30
2/10 anonim válasza:
inkább olyat keress aminek van valami hasznos mondanivalója, azt többre értékelik mindenhol.
3/10 anonim válasza:
Ingyen parkolóhelyet mindenhová.
4/10 anonim válasza:
5/10 A kérdező kommentje:
első:Mondom könnyűt
2.Hát igazából köszi,de gyerek aszfalt verseny gyereknapon ugyh ink sima egyzerű szép rajz elég lenne
3.hahaha
4.köszi
2011. máj. 27. 17:01
6/10 anonim válasza:
neked ez nem konnyu? akkor hogy akarod megnyerni? Kemény munka nélkul nincs nyerés.
7/10 A kérdező kommentje:
Ilyen precíz munkát hogy tudnék csinálni? :O
És gyerek rajzversenyre elég könnyebb is..
13/L
2011. máj. 28. 11:03
8/10 anonim válasza:
Nézd, van egy ötletem... Évek óta szeretem ezt az angol "pocsolyafestőt" (Puddle Art), aki jelképes angol helyeken benyomja a pocsolyába az alapozott vásznat, majd abból fantasztikus képeket fest. (Lám, az irányított véletlen a modern festészetben): Itt egy régebbi linkje, de ha tetszik nézz utána, van saját honlapja is, de a YT-n fent van még egy csomó képe:
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi,de mire te írtad már régi vége vt a versenynek...am 2.-lettem.:)
2011. máj. 30. 18:09
10/10 anonim válasza:
virágos rétet - mintha az aszfalt lenne az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!