Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » 31 évessen késő már zenekart...

31 évessen késő már zenekart alapíttani?

Figyelt kérdés
Most szeretnék megtanulni énekelni!
2011. máj. 14. 21:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Neken is van zenei múltam bár nem évtízedes,de gitároztam is és doboltam is egy jó pár évet és kb 13 éves korom óta rock zenének minden féle ágával megismerkedtem!

Van zenei érzékem csak sajnos nem volt vele időm eddig foglalkozni és annak idelyén a szüleim lebeszéltek róla azzal a dumával hogy ebből úgy sem fogok megélni!

Amúgy még csak 29 vagyok nem 31,addig gyakorlás ezerel és számok írásával leszek elfoglalva!

Ja a helyes írást meg pont lesz@arom,nem magyar országon élek!

2011. máj. 15. 09:00
 12/14 A kérdező kommentje:
magyarorszáhot is elírtam hehe:),innen látni hogy 10 éve nem vagyok otthon!Itt külföldön több lehetőségem lesz talán!
2011. máj. 15. 09:02
 13/14 anonim ***** válasza:

De egyébként mi köze van hozzá hogy ki mennyi idős?

Akkor minek kérdezted meg?

2011. máj. 15. 16:42
 14/14 anonim válasza:
Úristen! Dehogyis! Bár attól függ milyen stílus.., de szerintem simán! Zenélni sosem késő! Rengeteg harmincon felüli ismerősöm, barátom van, aki ilyen idősen zenekarban játszik.. , és én egy tizenöt éves lány vagyok, szóval nagyon nincs késő!
2011. máj. 16. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!