Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit csináljak kartonból? 150...

Mit csináljak kartonból? 150 cm magas,75 cm széles.

Figyelt kérdés
Van egy 150 cm magas, 75 cm széles kartonlapom (asztallap volt benne) és nem tudom mit kezdjek vele.Általában nagyon kreatív vagyok, de most még sincs ötletem. Szereztem egy fekete alkoholos filcet amivel rajzolhatok rá.(már vágtam ki egy kardot az ikertesómnak, jól elvoltunk vele:))Aztán ő azt mondta csináljak belőle bábszínházat (két oldala révén megáll) , de szerintem az olyan dedós...Na és mire használnám ha bábjaim sincsenek?:S Lécci segítsetek!Előre köszi!
2011. ápr. 23. 11:18
 1/7 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy 13/L
2011. ápr. 23. 11:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Kartonból lehet polcokat, bútorokat csinálni. [link]
2011. ápr. 23. 11:40
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi, bár én csak szórakozásból csinálnám:)
2011. ápr. 23. 11:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Csinálj neki egy várfalat. Vágd ki a tetejét olyan bástyásra, vágj bele egy kaput, amin be tud mászni.
2011. ápr. 23. 12:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Ksözi a válaszokat!De már rájöttem mit csinálok:)Anyukámnak is tetszik az ötlet:)
2011. ápr. 23. 12:17
 6/7 anonim ***** válasza:
És mit? :)
2011. ápr. 23. 14:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Van egy külön szoba (mosókonyha) és annak az ajtajában van egy ablak szerű kivágás.Először úgy terveztük hogy üveg kerül oda, de ez nem történt meg.Az ajtó úgysincs soha becsukva, szóval az ablak részbe lehetne a kartonból kivágni az alakját, és úgyis sok festékem van (asszem akril)És avval valami motívumot festek rá és az kerül oda.Természetesen az alapja is le lesz festve, ne ez a ronda barna szín legyen:)Mostmár csak az a kérdés mi legyen a minta?Am sztem azt írtam hogy IKERtesóm szal ő is 13 éves, úgyhogy a vár nem jó ötlet:D A kard szerintem csak az én értelmi szintemet tükrözi...xD
2011. ápr. 23. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!