Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Nekte k tetszenek a lefestett...

Nekte k tetszenek a lefestett panelházak?

Figyelt kérdés

Tehát nem az ilyen: [link]

Hanem pl. ezek: [link]

[link]

Szerintem némelyek túl rikítóra sikerednek.

2011. ápr. 15. 18:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
az utolsó linked szerintem nem rossz. lehetne szebb is, de a szürkénél kategóriákkal szebb. és nem csak lefestve van, hanem korszerűen szigetelve is.
2011. ápr. 15. 18:55
 2/11 anonim ***** válasza:
aha
2011. ápr. 15. 18:58
 3/11 anonim ***** válasza:

jobb mint az első:)

a 2. (rózsaszín) ízléstelen szerintem nagyon erős:S

Az utolsó viszont jó:)

visszafogott és még is trendi és feldobja a környéket:)

2011. ápr. 15. 19:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Tetszik.
2011. ápr. 15. 19:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Rikítóval mi a bajod? A középszerszürke jobb?
2011. ápr. 15. 19:11
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem szépek.

It a mellettünk állókat ilyen kommersz fehérre festették, a lépcsőháznál kék csíkkal megszakítva+egy hullám alakban egy narancs.

Ez még jó is lenne, de már 3 egymás melletti ugyanilyen, és a miénk is ilyen lesz. Marha jó....

Pedig sokkal szebbek ezek a színekes szerintem, feldobják az egyenépületeket. Rákospalotán van egy hosszú sorház, az olyan, hogy kívülről telibe krém, és csak az ablakkeretek ablak felőli oldala színes. Tehát ha szemben állsz az épülettek csak a krémet látod, de oldalról minden ablak körüli betom színes. Tökjó :)

De a faluház is szép lett, tetszik az a zöld.

Itt Zuglóban is van egy épület ami a zöld árnyalatait vette fel.

Szerintem szépek, bár az a rózsaszín a képeden elég béna lett.

2011. ápr. 15. 19:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Nagyon nem. Az alap egyenszürke se szép, de legalább nem természetellenes szín, mint az a förtelmes rózsaszín.
2011. ápr. 15. 19:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is jók, feldobják azt z egyhangú kockaságot. Engem nem zavar, ha némelyik élénk, szerintem kifejezetten vidám (csak ne legyen sok egyforma egymás mellett).
2011. ápr. 15. 19:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem szépek, akkor inkább legyen színes akár rikító rózsaszín is :D csak ne olyan szürke, egyhangú mint az első linkben. Legalább szép, színes feldobja a hangulatot :).
2011. ápr. 15. 20:23
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem létezik természet ellenes szín, és nekem bejönnek a rikítók a színesek is, végül egy városról beszélünk ahol épületek vannak, ha zöldre festenék őket túl sivár lenne egy idő után, kell az a kis szín, (Bécsben Hundertwassert házak vannak, nálunk meg a panelok színesek:-)
2011. ápr. 15. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!