Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Vannak meg nem értet művészek...

Vannak meg nem értet művészek közületek?

Figyelt kérdés
Bármilyen műfajra gondolok,örülnek ha linkelnetek is valamit amit nem értetek meg,pedig lelkesen és odaadással csináltatok.
2011. ápr. 6. 19:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
47%

Én természetfotózással is foglalkozom, itt egy videóm, melyben bemutatom néhány fotómat:

http://www.youtube.com/watch?v=a_mUuvgGnC4

2011. ápr. 6. 19:35
 2/12 anonim ***** válasza:

Trololo.

De jó, legálisan reklámozom magam.

[link]

2011. ápr. 6. 19:38
 3/12 anonim ***** válasza:
Előző, szép képeket készítettél.
2011. ápr. 6. 19:40
 4/12 anonim ***** válasza:
Előző előtti, bocs.
2011. ápr. 6. 19:40
 5/12 anonim ***** válasza:
Köszi. :) Egyébként azóta készítettem sok új képet. :)
2011. ápr. 6. 20:24
 6/12 anonim ***** válasza:
Kedves természetfotós! Én is fotós vagyok, igaz nem természetfotós hanem fekete-fehér fotóművész. Digitálissal és analóggal is alkotok. Ne haragudj, de a képeiden nagyon látszik, hogy iszonyat kezdő vagy még. Van hova fejlődnöd. Ezekre a képekre kár volt ekkora felhajtást csinálni, mint pl egy videó készítése.
2011. ápr. 8. 23:19
 7/12 anonim ***** válasza:
Boldog vagy, ha leszólhatsz másokat, kedves fotóművész?
2011. ápr. 9. 09:24
 8/12 anonim ***** válasza:
Jól van, filoszkópusz, inkább menjél csajozni!
2011. ápr. 9. 09:41
 9/12 anonim ***** válasza:
Na látod ez a baj azokkal akik nem gondolják komolyan a fotózást. Én annakidején nem háborodtam fel, ha egy nálam tapasztaltabb, értő ember elmondta h hát gyakorolnom kell még sokat. Szívesen elmondanám milyen hibákat látok a képeiden, de előre látom, hogy úgyis én lennék a hülye meg a bántó meg a rosszakaró. Ha komoly sikereket akarsz elérni a fotózásban akkor ezt a mentalitást gyorsan felejtsd el.
2011. ápr. 9. 17:32
 10/12 anonim ***** válasza:
Ja és még annyit, hogy általában bármilyen művészeti ágaban alkot egy ember, jobb esetben fejlődni szeretne. Nagyon sok olyan alap tudnivaló van a fotózásban amire igenis oda kell figyelni. Előszőr meg kell tanulni az alapszabályokat, utána már tudod hogyan térjél ki tőle a saját stílusodban. Alapvető szabály, hogy a horizont egyenes legyen. Főleg természetfotónál. Ha valamilyen művészi koncepciót hordoz magában a dőlő horizont, mint a kép egy fontos alkotórészének eleme... dehát ehez nagyon sok alapot meg kell tanulni. A te képeidnél nincs indok arra hogy bármi is dőljön. A képeid nincsenek megkomponálva.... hát igen... a fényképeket is meg kell szerkezsteni, tudni kell mit hova akarsz a fényképen, milyen szögből mennyit akarsz látatni. A képeiden azt érzem h ott voltál, kattintottál.... de nem csináltad tudatosan. Próbál TUDATOSAN odafigyelni h mi kerüljön rá és mi nem a képekre. A festő mindig hozzátesz a képéhez amig ki nem alakul a végleges a mű, a fotósnak az a dolga h elkerülje az oda nem illő dolgok belekomponálását. Legyen egy főtémád és aköré épüljenek az elemek. Így ömlesztve átláthatatlan és a szemnek sem kellemes az összevisszaság.
2011. ápr. 9. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!