Vannak meg nem értet művészek közületek?
Figyelt kérdés
Bármilyen műfajra gondolok,örülnek ha linkelnetek is valamit amit nem értetek meg,pedig lelkesen és odaadással csináltatok.2011. ápr. 6. 19:27
1/12 anonim válasza:
Én természetfotózással is foglalkozom, itt egy videóm, melyben bemutatom néhány fotómat:
2/12 anonim válasza:
3/12 anonim válasza:
Előző, szép képeket készítettél.
5/12 anonim válasza:
Köszi. :) Egyébként azóta készítettem sok új képet. :)
6/12 anonim válasza:
Kedves természetfotós! Én is fotós vagyok, igaz nem természetfotós hanem fekete-fehér fotóművész. Digitálissal és analóggal is alkotok. Ne haragudj, de a képeiden nagyon látszik, hogy iszonyat kezdő vagy még. Van hova fejlődnöd. Ezekre a képekre kár volt ekkora felhajtást csinálni, mint pl egy videó készítése.
7/12 anonim válasza:
Boldog vagy, ha leszólhatsz másokat, kedves fotóművész?
8/12 anonim válasza:
Jól van, filoszkópusz, inkább menjél csajozni!
9/12 anonim válasza:
Na látod ez a baj azokkal akik nem gondolják komolyan a fotózást. Én annakidején nem háborodtam fel, ha egy nálam tapasztaltabb, értő ember elmondta h hát gyakorolnom kell még sokat. Szívesen elmondanám milyen hibákat látok a képeiden, de előre látom, hogy úgyis én lennék a hülye meg a bántó meg a rosszakaró. Ha komoly sikereket akarsz elérni a fotózásban akkor ezt a mentalitást gyorsan felejtsd el.
10/12 anonim válasza:
Ja és még annyit, hogy általában bármilyen művészeti ágaban alkot egy ember, jobb esetben fejlődni szeretne. Nagyon sok olyan alap tudnivaló van a fotózásban amire igenis oda kell figyelni. Előszőr meg kell tanulni az alapszabályokat, utána már tudod hogyan térjél ki tőle a saját stílusodban. Alapvető szabály, hogy a horizont egyenes legyen. Főleg természetfotónál. Ha valamilyen művészi koncepciót hordoz magában a dőlő horizont, mint a kép egy fontos alkotórészének eleme... dehát ehez nagyon sok alapot meg kell tanulni. A te képeidnél nincs indok arra hogy bármi is dőljön. A képeid nincsenek megkomponálva.... hát igen... a fényképeket is meg kell szerkezsteni, tudni kell mit hova akarsz a fényképen, milyen szögből mennyit akarsz látatni. A képeiden azt érzem h ott voltál, kattintottál.... de nem csináltad tudatosan. Próbál TUDATOSAN odafigyelni h mi kerüljön rá és mi nem a képekre. A festő mindig hozzátesz a képéhez amig ki nem alakul a végleges a mű, a fotósnak az a dolga h elkerülje az oda nem illő dolgok belekomponálását. Legyen egy főtémád és aköré épüljenek az elemek. Így ömlesztve átláthatatlan és a szemnek sem kellemes az összevisszaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!