Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szubkultúra? Többi lent

Szubkultúra? Többi lent

Figyelt kérdés

Bármilyen hasznos cikket elfogadnék a szubkultúra, ellenkultúrákról,és ehhez kapcsolahtó témák(szakdolgozatomhoz szükséges) Minél több anyag gyülik össze, annál jobb :)

Zenében pedig techno a fő orrientáció

Köszönöm

2011. ápr. 6. 16:42
 1/7 valakiakitnemismersz ***** válasza:
miért pont a turmixgép recsegése kell?
2011. ápr. 6. 17:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Légyszíves építő jellegű dolgokat szeretnék, tényleg fontos ez nekem :) és ha nem felszínes vizsgálja ember techno kultúrát,hidd el nagyon érdekes! (de nem arról van szó csak, írtam kultúrák-ellenkultúrák,deviancia esetleg, stb stb
2011. ápr. 6. 17:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát a techno szubkultúra érdekel?Én szívesen segítek,én is ebben élem napjaimat.
2011. ápr. 6. 17:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Megköszönném,illetve adnál vmi elérhetőséget, mail cím, msn ,v vmi blog, bármi :) (vagy ha van jobb ötleted hogy tudnál segíteni )
2011. ápr. 6. 18:06
 5/7 anonim ***** válasza:

MSN: tbazsi@citromail.hu

Vegyél fel és dumálunk! :)

2011. ápr. 6. 19:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja és elfelejtettem írni,hogy előző voltam.
2011. ápr. 6. 19:12
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi:) most van egy kis dolgom de nem soká felveszlek (még ma)

Attól függetlenül mások írhatnak, linkelhetnek! :)

2011. ápr. 6. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!