Egy 1939-es 2filléres ér valamennyit?
Figyelt kérdés
Most találtam:D2011. febr. 20. 20:57
2/8 anonim válasza:
Biztosan, aki pénzérmék gyűjtésével foglalkozik meg is tudja mondani.
3/8 Silber válasza:
Ne gondolj nagy összegekre. Persze ha tökéletes állapotban van (nem karcos, tiszta, csillogó fényű, satöbbi) akkor pár ezret megérhet. De ha úgy találtad, akkor kétlem. Öcsémnek van egy 1700 éves római pénze, maximum pár száz forintot ér.
4/8 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva: nem ér túl sokat.E-bayen 1 dollárért már van. Ilyen? :
Amúgy meg az utolsó válaszolónak:
1700 éves, vagy 1700-as? Mert nem hiszem, hogy egy 1700 éves érméért csak pár ezer forintot adnának. Én csak hobbiból gyűjtöm a magyar érméket, a legrégebbim 1172ből való.
6/8 anonim válasza:
21:56 -os nak:
Szerinted i.sz. 1700-ban voltak még rómaiak? Már nem azért a két fillérért:D (hah, ez milyen témába vágó itt a végére:D)
7/8 Silber válasza:
"Kedves" nekem válszolók: Igen, 1700 éves (a Gergely-naptár szerint használatos évnek megfelelően), és ennyi évvel ezelőtt még voltak római emberek (mert ugye a történelmet ildomos ismerni).
A pénzérme is csak apróságoktól tér el a wikin találhatóntól.
8/8 anonim válasza:
Kedves, egyébként neked nem válaszoló vagyok. Ugyanis nem neked céloztam a kérdésem, hanem az utánad szólónak(21:56-os), de ha már így engem is megszólítottál... Ildomos ismerni a történelmet, ezért is mondtam, hogy 1700 éve éltek rómaiak, persze, de hogy i.sz. 1700-as években is? Vagyis a tizennyolcadik században már nem igazán. Én erre akartam felhívni a te 1700 éves pénzedben kételkedő figyelmét. Szóval olvass figyelmesebben, ha már ilyen magas lóról beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!