Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit jelent neked egy fa?

Mit jelent neked egy fa?

Figyelt kérdés
Egy pályázatra kell rajzolni, még pedig azt, hogy mit jelent nekem egy fa. De fogalmam sincs hogy kezdjek hozzá. Valami ötlet?
2011. febr. 14. 17:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hallgasd vegig figyelmesen ezt a dalt, ebbol merithetsz otleteket:

http://www.youtube.com/watch?v=8ZrQYEbmK88

2011. febr. 14. 17:37
 2/8 anonim ***** válasza:

Egy fa?

Nekem a megújulást. Az életet magát. Az örök körforgást. Az örök létet. Reményt, bölcsességet. Nyugalmat.

2011. febr. 14. 17:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat, mind2 elég hasznos volt, életet mentettetek:)
2011. febr. 14. 17:45
 4/8 A kérdező kommentje:
viccen kívül 1. válaszoló, ilyen képet rajzoltam kb:)
2011. febr. 14. 17:47
 5/8 anonim válasza:
100%
Szia. Makón van egy "fám" a szabadstrandon. Gyönyörű, magas, öreg rezgő-nyár. Mikor ott vagyok mindig oda megyek és hozzábújok a fához, nem hazudok, hidd el, valóban érzem, hogy árad belőle az energia, olyan megnyugvás tölt el, amit ritkán érzek. Mindig megköszönöm neki. Ne nézzetek azért hülyének, de azt gondolom, tényleg létezik ilyesmi. Szép napot :)
2011. febr. 14. 17:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem télre tüzelőt jelent
2011. febr. 14. 17:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem meg a gyerekkoromat, amit egy öreg szilvafa alatt töltöttem kb. Volt bőven termés, nyáron pedig alatta hűsölni valami halálosan jó volt. Rajzolhatnád mondjuk magad, amint egy vén fa árnyékában pihensz nekidőlve, a fejedbe húzott szalmakalapban.
2011. febr. 14. 18:11
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Bioszex

..láb

..szén

..szék

..sz?

Rajzolj egy hatalmas fafaszt! XD

2011. febr. 15. 06:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!