Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi ezeknek a filmeknek a...

Mi ezeknek a filmeknek a címe? (2 db)

Figyelt kérdés

1.

Talán magyar film, a végén felrobban egy autó, amiben talán egy idős házaspár utazik és az egy nagyon megható jelenet, sírtam rajta. Azt hiszem, nem régi film.

2.

Pár éves amerikai film, híres, népszerű. Olyasmiről szól, hogy így tudják befolyásolni az időt vagy történéseket, vagy nem tudom. Bonyolult cselekménye van, nehezen érthető. Ebben is van valami robbanás, valami autó robban fel, talán ezt akarja valaki megakadályozni. Ja és valami irodából irányítják az időt... Vagy ott jönnek rá erre? Vagy nem is az időt irányítgatják? :S

Bocsi a sok bizonytalanságért, de csak nagyon halvány emlékeim vannak ezekről...

2011. febr. 4. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:
2. Dejavu, szerintem. :)
2011. febr. 4. 17:41
 2/5 anonim ***** válasza:
2011. febr. 4. 17:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, a Déja Vu a 2. ! :D:D Köszi (mindkettőtöknek)! :-)
2011. febr. 4. 17:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az 1-es szerintem a Konyec.
2011. febr. 7. 04:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Tényleg az! Kösziiiii :D
2011. febr. 8. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!