Van mostanában olyan ingyenes kiállítás amit érdemes megnézni?
Azt hiszem, egy ideje nincs is ingyenes kiállítás, az állandó kiállítások sem mindenkinek ingyenesek. (Szépművészetiben a diákok "ingyenjeggyel" pl. bemehetnek, de nem pedagógus felnőttek lehet, hogy nem.)
Szerintem _bármelyik_ múzeumba érdemes ellátogatni.
Időszaki, nem ingyenes, de szerintem nagyon jó kiállítás a Nemzeti Múzeumban:
Nem borsos a jegyár, persze attól is függ, hányadmagaddal mész és te fizeted-e mindenki jegyét.
Járj kiállítás megnyitókra, azok ingyenesek mindenkinek, és beengednek!:)
A neten találhatsz aktuális infókat.
Annyi hogy általában délután 6kor szokott lenni, vagy ott van a Képzőművészeti egyetem, az epreskertben, barcsay teremben is szoktak kiállítást rendezni, ott persze a következő művészgenerációnak a dolgai, de gyakran a tanárok (munkácsy díjas, kossuth díjas művészek) is rendeznek kiállítást, ezek mind ingyenesek.
Hozzáteszem, hogy már a diákoknak is kell fizetni az állandó kiállításért is! (kivéve persze ha csoportként egy iskolából előre bejelentkeznek és oktatási célból)
De vannak olyan lehetőségek is, hogy ingyen mehetsz be a szépmüvbe:
Minden hónap harmadik szombatján a 26 év alatti személyek
Ludwig múzeum:
minden hónap utolsó vasárnapján a 26 év alatti látogatók, továbbá a 18 év alatti személyeket kísérő, legfeljebb két közeli hozzátartozó
stb... az összesnél van ilyen, nézd meg a honlapokat.
előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!