Hol tudok aktot rajzoltatni/festetni magamról Budapesten?
Szakkörökben, sulikban sok helyen keresnek modelleket,ott fizetnek is érte!! Külön portréra, és aktra is..
Annyi hogy egy helyben kell maradni több órán keresztül lehetőleg mozdulatlanul, és általában min 10 ember elött:) Óránként persze szünetet tartanak, de ez átlagos akt rajzolás min 4 órát!! tesz ki, ha valaki tényleg tanulmány rajzot csinál, esetleg fest, ennél hamarabb csak vázlatot lehet készíteni.
Mostanában még modellhiány is van, szóval sok hely és lehetőség van, fiatal, értelmes embereknek még örülnek is, mert általában középkorúak, idősebbek vállalnak aktot, és sajnos azoknak a jó része beteg..(szellemileg..)
Ha érdekel tudok írni elérhetőséget.
Ha nem akarsz sok ember előtt, akkor megbeszélhetjük, én is rajzolok már vagy 10 éve és müv. sulikba is jártam, most másoddiploma felvételihez jól jönne egy-két jó rajz..
Már kitettem az e-mail küldés lehetőségét(utolsó voltam)
ma már nem, de holnap majd írok nektek ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!