Írnátok véleményt a verseimről?
Talán csak itthon firkálgató bonyolult lélek vagyok, sablon, tömeggyártmány.....
De megfordult a fejemben, hogy több időt szenteljek e hóbortomnak....
www.nelke.5mp.eu
Én úgy érzem, hogy nagyon azt akarod, hogy rímeljen. Ami persze nem baj, csak nagyon érződik ez rajta. Nem tudom érted-e miről beszélek.
Alapjába véve tetszenek.
Ha többet foglalkoznál vele nagyon jó, színvonalas verseket tudnál írni. :)
Szia!
tényleg gyönyörű képeket tudsz teremteni. van valami kis kuszaság jópár helyen.... dolgozgass rajta.
szerintem van értelme annak,h "küzdöm szánalmas akadályaim", ha másképp nem, de a költpi szabadsággal biztosan :)
engem nagyon megfogott pár sor:
"Rád gondolva görnyedek, terhemmel a szívemen."
"Felszakad az esti csöndbe a lélek morajló mélyje."
"S hasznos legyek Uram,
hasznos legyen, hogy maradtam.
Érdemes legyek, Uram, hogy végigjárjam Utad.”
"„Melléd bújok álmodban,
nehéz szívemet mellkasodra ejtem,
forró könnyekkel lágyítom lelked,
s halkan súgja buta szám:
hitesd el velem is, s álmodj tovább.”
"Lelkemnek ismerős lelked vihara,
Elmémnek barátja elméd harca,
Kezemnek visszavárt társa
két kezed szorítása..."
Na, nem másolgatom. De tényleg nagyon elkapsz néha valamit. Szóval érdemes lenne ezen dolgozgatnod.
A kuszasággal még nem lenne baj, de a szavak hangrendje nagyon, durván otromba... Egy-két szó annyira nem illik oda, hogy égbe is kiált...
A képek szép tiszták, de túl kontrasztosak, és néhol elég erőltetettnek is érzem őket...
Az, hogy kicsit kuszák, nem baj... Látszik, hogy van mögötte valami... És tényleg ne törekledj feltétlenül a rímekre, vagy legalább is ne a páros rímekre... Mert ettől vannak azok a fent említett hibák... Kezd félrímekkel, vagy kereszrímmel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!