Témát keresek egy novellához, bármiről szólhat. Ötletek?
Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 16:42
11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat. természetesen vannak ötleteim, csak nem voltam benne biztos, hogy ilyesmi megfelel-e egy novállának. egyébként még most írtam először kérdést, azért nem figyeltem, melyik kategóriába rakom.
2011. jan. 14. 15:53
12/14 anonim válasza:
Írj mondjuk egy lecsúszott játék(gép) függőről. Arról, hogy hogyan vesztette el mindenét a játékautomaták miatt és hogyan lett belőle a végén mindenki által utált nyomorult senkiházi. Kiemelve az egyéniség átalakulásának taglalását a sztoriban...
13/14 anonim válasza:
Nézd... B@szni is csak álló f*sszal lehet, írni is csak ihletből. Ha nincs ötleted, akkor ne írj, mert akkor nem volna értelme. Az írás önkifejezés. Ha nincs mit kifejezned, akkor amit csinálsz nem művészet, így nem s vagy író. Fantázia kell, ez elengedhetetlen egy író számára. Persze sok dolog van még ezenkívűl, de ez az elsődleges, mint ahogy a... gondolom már kitalálod mire akarok célozni. Legalábbis szeintem, ez csak az én személyes meglátásom.
Ha írói válságban szenvedsz akkor sem tudok mást javasolni, mint hogy gondolkodj. Gondolkodásból jönnek az összefüggések felismerése, az ötletek. Vagy képes vagy ezeket megtalálni, vagy az írás nem a te pályád...
14/14 anonim válasza:
Vannak, akik azt hiszik, akkor jópofák, ha trágár kifejezéseket használnak, arra úgyis mindenki felfigyel, s verbális perverziójukat is kiélhetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!