Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Melyik kép tetszik az alábbiak...

Melyik kép tetszik az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

Tipp, ha van 10 évnél fiatalabb gyerekismerősöd, neki is mutasd meg a képeket, mert inkább a gyerekek véleményei érdekelne, köszi!

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

6. [link]

7. [link]

8. [link]

9. [link]

10. [link]

Ui, nem kérem, a rajzaim, korom, végzettségem elemzését, csak egy (vagy több számot), hogy melyik kép tetszik.

2011. jan. 7. 17:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát nem épp gyerek vagyok,de nekem a 6-os, a madaras és a 4-es, az indiános tetszik legjobban..egyébként mind jók :)
2011. jan. 7. 17:42
 2/8 anonim ***** válasza:

2.,3. és 10. nagyon jó!

Második helyezettek: 4. és 7.

...

Legkevésbé: 1., de az se rossz.

(nem gyerek vélemény, remélem azért számít :) )

(Ui.: ne légy paranoiás, ha valaki azt élvezi, hogy oltogatja a kérdezőket, akkor had legyen már jó napja szegénynek! :) )

2011. jan. 7. 17:44
 3/8 anonim ***** válasza:
az indiános nagyon tetszik, eszembe jut a gyerekkorom :)))
2011. jan. 7. 18:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Nna, mire végignéztem, elfelejtettem a számokat. Az első most tetszik, meg a princesses, meg az utsó, meg a madaras, meg a... tulajképp majdnem mind.

Gyermekkoromban viszont azt hiszem, csak a legutolsó tetszett volna, meg esetleg az indiános és a madaras. Azokat a mesekönyveket szerettem, amikben precízen kirajzolt, nem "skiccszerű" rajzok voltak, lehetőleg színesek, realisztikus vagy még inkább idealizált (babaarcú) figurákkal, sok részlettel. A Füzesi Zsusa-rajzokért például megbolondultam, alsóban utánozni is próbáltam. Kislányos kislány voltam. Ezt azért írom, mert gondolom, gyermekeknek szeretnél valamit illusztrálni, és az ő ízlésviláguk érdekel... ahogy elnézem, nem okoz neked gondot, hogy stílusokat váltogass.

Üdv

2011. jan. 8. 01:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Én kiskoromban az ultra giccses képekért voltam oda, de nagyon szerettem (ma is szeretem) Réber László rajzait, mert viccesnek találtam azokat.
2011. jan. 8. 09:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Az első a rókás, a Kis herceget idézi, de simán kitenném a nappaliba.

Az utolsó meg egyszerűen megfogott.

Fura embernek tartanak, és már gyerekkoromban is a furcsa dolgok vonzottak, de a rókásban van fantázia, hogy miért bújt el, megy úgy beindítja az agyamat.

Az indiános olyan mint amilyen a betűs csokin volt, kis nosztalgia.

26/l

2011. jan. 9. 02:26
 7/8 anonim ***** válasza:

egyik se

üres

kevés

gyenge

2011. jan. 13. 07:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, neked mi tetszik? Nem véleményt kértem, csak egy igent vagy egy nemet.
2011. jan. 13. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!