Melyik kép tetszik az alábbiak közül?
Tipp, ha van 10 évnél fiatalabb gyerekismerősöd, neki is mutasd meg a képeket, mert inkább a gyerekek véleményei érdekelne, köszi!
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
8. [link]
9. [link]
10. [link]
Ui, nem kérem, a rajzaim, korom, végzettségem elemzését, csak egy (vagy több számot), hogy melyik kép tetszik.
2.,3. és 10. nagyon jó!
Második helyezettek: 4. és 7.
...
Legkevésbé: 1., de az se rossz.
(nem gyerek vélemény, remélem azért számít :) )
(Ui.: ne légy paranoiás, ha valaki azt élvezi, hogy oltogatja a kérdezőket, akkor had legyen már jó napja szegénynek! :) )
Nna, mire végignéztem, elfelejtettem a számokat. Az első most tetszik, meg a princesses, meg az utsó, meg a madaras, meg a... tulajképp majdnem mind.
Gyermekkoromban viszont azt hiszem, csak a legutolsó tetszett volna, meg esetleg az indiános és a madaras. Azokat a mesekönyveket szerettem, amikben precízen kirajzolt, nem "skiccszerű" rajzok voltak, lehetőleg színesek, realisztikus vagy még inkább idealizált (babaarcú) figurákkal, sok részlettel. A Füzesi Zsusa-rajzokért például megbolondultam, alsóban utánozni is próbáltam. Kislányos kislány voltam. Ezt azért írom, mert gondolom, gyermekeknek szeretnél valamit illusztrálni, és az ő ízlésviláguk érdekel... ahogy elnézem, nem okoz neked gondot, hogy stílusokat váltogass.
Üdv
Az első a rókás, a Kis herceget idézi, de simán kitenném a nappaliba.
Az utolsó meg egyszerűen megfogott.
Fura embernek tartanak, és már gyerekkoromban is a furcsa dolgok vonzottak, de a rókásban van fantázia, hogy miért bújt el, megy úgy beindítja az agyamat.
Az indiános olyan mint amilyen a betűs csokin volt, kis nosztalgia.
26/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!