Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek hány évesen...

Szerintetek hány évesen készíthettem ezt a rajzot?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy rajzom, amit meg szeretnék mutatni nektek:

[link]

A véleményetekre is kíváncsi vagyok!

(Ami lehet akár negatív is, mert nem fogom lehurrogni azt, aki szerint nem sikerült (túl) jól és ezt meg is írja.)

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2010. dec. 28. 22:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én 25 éves vagyok, de műszaki jellegű rajzokon kívül nem tudok rajzolni. Fantáziám sincs hozzá, meg rajztehetségem sem.
2010. dec. 29. 01:38
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
16 vagy 17, és fejből rajzoltad. Gratula, ügyes vagy! Csak így tovább! Deviantart oldalad van?
2010. dec. 29. 10:37
 13/18 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszik, esetleg a kompozíció nem túl jó.

Gyakorlással sokra viheted.

2010. dec. 29. 12:46
 14/18 anonim válasza:
Én is imádok rajzolni és nagyon jó a rajz szerintem.Ha még ehhez plusszba gyakorolsz is akkor tuti jo rajzfilmeid lesznek.Csak így tovább.!!!:)
2010. dec. 30. 18:13
 15/18 anonim ***** válasza:

gondolom programmal csináltad.

De amúgy jó.

Nekem a háttér egyáltalán nem tetszik, meg úgy a kép sem szimpatikus. De érzelmeket jól ki tudtál mutatni vele.

De nem értem, miért érdekel, hogy hány évesnek gondolunk? Picasso 9 éves korában festette a Le Picadort, szóval nem a kor számít, hanem a tehetség és a rá fordított fejlesztés. Próbálj más "stílusút" is rajzolni, mert a mangás stílus már elég jól megy :)

2011. jan. 7. 20:20
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ügyes vagy, nézz utána a te korosztályodnak már szoktak lenni direkt rajzfilmkészítő szakkörök meg táborok ha komolyan foglalkoztat a gondolat.
2011. jan. 7. 20:23
 17/18 anonim válasza:

Olvastad Betty Edwards jobb agyfeltekes rajzolasi technikarol szolo konyvet vagy tanfolyamon resztvettel kedves kérdezo?

amugy nagyon tetszik a rajzod,grat

2011. jan. 8. 14:19
 18/18 anonim ***** válasza:
ugy látom őszi jelenség mert nincs levél a fán de másképp jó alakitás egy 12-13 éveshez képest.
2011. jan. 12. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!