Memory nevet hogy lehet becézni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 13:07
11/18 anonim válasza:
Hal' Istennek, nem a mi vilagunkban, egy regenyben lesz elnevezve a lany igy. Szegeny gyerek! Melody nem lenne jobb?
12/18 A kérdező kommentje:
Mégsem Memory! Rájöttem, hogy az túl gáz.
Inkább Arya.
Ezt találtam a sztorihoz mérten a legjobbnak.
Végigsakkoztam rengeteget, de a végén ezt találtam ki.
A Memoryról könnyen lebeszéltem magam (na meg mások is), de az Arya mellől nem fogok tágítani, bárki bármit mond.
Amúgy a tengerimalacom Memi (a Mamiból jött, anyukám nevezte el így)
:):):):):):):)
2010. dec. 29. 16:15
13/18 anonim válasza:
nekem tetszett a Memory :) Memo-nak becézném
14/18 vurugya béla válasza:
Memory-t egy könyvben "Ry"-nek becézném.
És tök véletlen, de az Arya-t is ugyanígy: "Ry"
vrrr
15/18 anonim válasza:
Nem tetszett a Memory, nem egy nev az en fulemben. Az Arya tul van csamcsogva mar. Tul "divatos".
16/18 anonim válasza:
Mem, Memy, Me, Memmy, Mory, Moo, Memo. Több nem jut eszembe. Amúgy egy másik világban, alias dimezióben nem is rossz név.
17/18 anonim válasza:
Az Arya tényleg nem olyan jó. Bár ez a könyv "világától" függ. Egy szegényesebb környetben játszódóhoz túl összetett, egy gazdagabbhoz nem rossz.
Becézések: Ary (árí), Ar (ííjr), vagy a Ry(nekem ez is nagyon tetszene egy könyvben).
Sok sikert a könyvhöz!
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. jan. 1. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!