Ha csinálnék "megbízást", commissiont, a DeviantArton, olyankor a kifizetés hogyan történik?
Figyelt kérdés
Számlát kell adni vagy hogy? Aki már csinált ilyet, válaszolna?2010. dec. 9. 18:03
1/3 anonim válasza:
Még sose fizettem ott semmit de szerintem ha tudsz angolul használd a FAQ-t
2/3 A kérdező kommentje:
Hát nem sokat segítettél. Mire megyek a FAQ-kal? Nem pontokban akarom a fizetségemet, hanem földi fizetőeszközben. Például, hogy kell-e számlát adni, vagy inkább jobb feketén végezni az ilyet.
2010. dec. 28. 09:55
3/3 anonim válasza:
Én most írtam ki commissiont, és kérdeztem is nálam tapasztaltabbat, aki azt mondta, h elméletileg kell utána adózni, de a legtöbben nem teszik. Fizetésre a legegyszerűbb talán a PayPal, az elég sok devisnek szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!