Portré rajzolás gyakorlásához milyen módszerrel lehet modellt találni, hogy viszonylag olcsón megússzam?
én modellkedek a képzőművészetin, és elárulom neked, h nem adnak ennyi óradíjat az aktmodell állásértsem, pedig azért 50 fiatal előtt ... hm ... szal bevállalós
lényeg h nem hiszem h nehéz lenne találni, írd meg hol lax, talán segíthetek
Köszi! Tata városában a "műterem" mondjuk úgy.. Főleg arcokat szeretnék rajzolni így az elején, később majd meglátom.
Egyébként hogy szokott történni, csak bent ,vagy kint is szoktatok modellkedni rajzhoz?
Hát, aktot semmiképp sem modellkedek kint, portrézni vagy ruhás egész alakosat már annál inkább- de csak tavasszal, vagy nyáron.
Amúgy felénk a portré 200, az akt 300 óránként, szóval ha tatai lennék, ugranék az 1000ft-os órabérre. Garantált, hogy legy modelled :-D
Hát pedig ne tudd meg h az aktmodell srácokat is kb úgy kezelik mint az almát, mint festendő tárgyat, és a fél egyetem ki-be mászkál, míg ott állok a tömeg előtt egy farokban :)
ez mondjuk már megszokott, meg modelleknek is csak pár alkalom kérdése, aztán meg lehet szokni
Ja és a jó hírem, tatabányai fiút tudok neked, ha kell, tatait nem ismerek, de sztem nincs az messze. Hozzánk jár rendszeresen egy tatabányai 19 éves "aktkodni", akkor az arcot sztem simán bevállalja ...
Ha kell, keress meg privátban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!