Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek ebből lehet jó mese?

Szerintetek ebből lehet jó mese?

Figyelt kérdés

Bella gazdag családból származott, de nem volt boldog. Barátai sem voltak sokan, csak egy volt, akit Lunának hívtak. A két lány nagyon macskásan nézett ki, ezért kiközösítették őket. Bella lelkileg mindig szomorú volt, de Luna mindig felvidította, és aztán folytonosan macskáztak. Egyszer, amikor éppen telihold volt, akkor Luna átjött Bellához, hogy pizsamapartizzanak. Szórakoztak egy kicsit, de nyávogás hallatszott kintről. A két lány kirohant, hallgattak és a nyávogás a kert melletti folyóból hangzott. A lányok odafutottak. Hirtelen nagy szél áradt, és a lányok beleestek a folyóba. Sikeresen kiúsztak volna, ha tudtak volna úszni. A nagy erőlködésbe, elfelejtettek segítséget kérni, végül belefulladtak a vízbe.

Másnap a két lány holtan feküdt egy barlangban. Megjelent egy hatalmas fehér tigris, aki ránézett a két lányra, majd emberhangon a két hullához szólt.

-Keljetek fel, és őrizzétek meg a macskák népét!-kiáltotta, majd rálehelt a két testre, azok felébredtek, de a körmük hegyes lett és hófehér macskafülük és farkuk nőtt.

Lehet, hogy kicsit gyerekes, de pont gyerekeknek szánom xĐ

11/L

2010. dec. 7. 22:25
1 2
 11/18 Salx Narval ***** válasza:
100%
Én is arra biztatlak, hogy folytasd.Olvass sokat, az segít kiteljesedni.Gratulálok neked, csak így tovább.Ha van kedved írni, szívesen olvasnám tovább is a történetet.
2010. dec. 8. 04:10
 12/18 Srapnel ***** válasza:
Egyébként, ha más nem, az egész nagyon jó arra, hogy megtanulsz szépen fogalmazni, helyesen írni.
2010. dec. 8. 07:09
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat^-^
2010. dec. 8. 09:29
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem arról van szó, hogy csak a felnőttek tudnak írni. Az a lényeg, hogy pár év alatt sokkal kifinomultabb lesz a fogalmazásmódod, sokkal érthetőbben is tudsz majd írni, a macskákról is rengeteg dolgot megtudsz addig. Tapasztalni kell, és fejlődni. Nagyon jó, hogy ez a hobbitok, de ha idősebb leszel, te is meg fogod érteni, hogy miért írtam, amiket írtam. A sztori nagyon aranyos, mind a kettő, de ahhoz, hogy egy kiadható történetet írj, sokkal több kell. Addig is olvass rengeteget, gyakorolj, írogass, addig jó, amíg ezzel foglalkozol. Ja, és nyelvtanilag is csak később lehet megfelelő egy műved, mivel egy csomó dolgot még csak a következő években fognak nektek tanítani.
2010. dec. 8. 15:07
 15/18 A kérdező kommentje:

ma 15:07

Értem, de ne úgy gondolj, hogy általánosba járok, hanem kisgimnazista vagyok, és a felvételinél, nyelvtanból az 50 pontból 45 pontot értem el xD (nem dicsekedni szeretnék ezzel, hanem csak elmondani, hogy nyelvtanból úgy tudom, hogy jobb vagyok mint a átlag.)

2010. dec. 8. 21:17
 16/18 anonim ***** válasza:
Értem. 11 évesen én is csillagos ötös voltam mindenből, ennek ellenére az akkor írt történeteimen ma már csak mosolygok.
2010. dec. 9. 00:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Húúú... hát, ebben a tized fejezetben 3 féle gyermekmesére való utalást fedeztem fel....
2010. dec. 11. 08:17
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem rossz... Habár mesének nem nevezném, ez kicsit más műfaj.
2010. dec. 11. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!