Szerintetek ebből lehet jó mese?
Bella gazdag családból származott, de nem volt boldog. Barátai sem voltak sokan, csak egy volt, akit Lunának hívtak. A két lány nagyon macskásan nézett ki, ezért kiközösítették őket. Bella lelkileg mindig szomorú volt, de Luna mindig felvidította, és aztán folytonosan macskáztak. Egyszer, amikor éppen telihold volt, akkor Luna átjött Bellához, hogy pizsamapartizzanak. Szórakoztak egy kicsit, de nyávogás hallatszott kintről. A két lány kirohant, hallgattak és a nyávogás a kert melletti folyóból hangzott. A lányok odafutottak. Hirtelen nagy szél áradt, és a lányok beleestek a folyóba. Sikeresen kiúsztak volna, ha tudtak volna úszni. A nagy erőlködésbe, elfelejtettek segítséget kérni, végül belefulladtak a vízbe.
Másnap a két lány holtan feküdt egy barlangban. Megjelent egy hatalmas fehér tigris, aki ránézett a két lányra, majd emberhangon a két hullához szólt.
-Keljetek fel, és őrizzétek meg a macskák népét!-kiáltotta, majd rálehelt a két testre, azok felébredtek, de a körmük hegyes lett és hófehér macskafülük és farkuk nőtt.
Lehet, hogy kicsit gyerekes, de pont gyerekeknek szánom xĐ
11/L
ma 15:07
Értem, de ne úgy gondolj, hogy általánosba járok, hanem kisgimnazista vagyok, és a felvételinél, nyelvtanból az 50 pontból 45 pontot értem el xD (nem dicsekedni szeretnék ezzel, hanem csak elmondani, hogy nyelvtanból úgy tudom, hogy jobb vagyok mint a átlag.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!