Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Segítség valakitől festés ügyben?

Segítség valakitől festés ügyben?

Figyelt kérdés
Vettem feszített vásznat, ha kész a kép, akkor hogyan kell tovább ? Vegyem le a keretről, vagy mit kell vele csinálnom? Köszönöm a fáradságot a válaszírásért :)
2010. nov. 19. 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:

hagyd a kereten szaradni.

mivel festesz?

2010. nov. 19. 18:32
 2/5 A kérdező kommentje:
még csak temperával, de kipróbálnám az akrillt is, már meg is vettem a festékeket, csak még bizonytalan vagyok vele kapcsolatban, szóval hogy kell-e hozzá víz vagy sem...Köszi, és ha megszáradt?
2010. nov. 19. 18:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem utána is hagyhatod a kereten, bár nem tudom hogy lehet így kereteztetni, de ne vágd le.

Az akrilhoz pedig nem igazán kell víz. De ha szeretnéd nyugodtan tehetsz bele, attól függ milyen sűrűségűvel szeretsz festeni.

2010. nov. 20. 15:17
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2010. nov. 21. 13:33
 5/5 anonim ***** válasza:
a vakrámán hagyod és kész, ha akarod bekeretezteted félév múlva lelakkozhatod
2010. dec. 9. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!