Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Fémet megfogja az üvegfesték?...

Fémet megfogja az üvegfesték? (Nem a matricás, hanem a ráfestős)

Figyelt kérdés
Tűzzománc alapnak való fém(?)lapocskákat vásároltam. Tűzzománcozásra nincs lehetőségem, de szeretnék mintát festeni a lapokra. Az üzletben akril festéket ajánlottak rá, de ők se voltak biztosak benne, hogy nem fog lefutni róla, ezért gondoltam üvegfestékre, de abban meg én nem vagyok biztos, hogy megtapadna a felületen. Nagyon kísérletezgetni meg nem szeretnék, mert rettentő drága dolgok ezek. Tehát akkor réz színű tűzzománc alapon megtapad az üvegfesték?
2010. nov. 14. 13:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Megtapad simán,de nem fog fedni,mivel az üvegfesték áttetsző,és így nem lesz olyan hatású mint a tűzzománc.(ja és az üvegfesték nem tűzálló,hanem nagyon is gyúlékony)
2010. nov. 14. 13:27
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi :D Nem akartam megsütni :D

Zománcozni szerettem volna, csak nem tudok kemencét szerezni, a sütőm meg kevés ehhez. Igen ettől tartottam én is, hogy átlátszó lesz és nem fog fedni rendesen. Egyébként zsiráf alakúra van vágva a fém és zsiráfmintájúra szeretném lefesteni.

2010. nov. 14. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!