Hol láthatok itthon olyan színházi előadást, ami epikus (daru, füstgép stb.)?
Sajnos nem vagyok képben egyáltalán a színházzal, csak eszembe jutott tini koromból két előadás a Katonában, az egyik a Mozart, a másik Az operaház fantomja volt.
Mindkettő nagyszabású produkció volt, színészeket emeltek be, a vizet például fehér füst szimbolizálta és felülről leereszkedett egy csónak.
Ilyen profi előadást csak Londonban láttam azóta, ez volt a Vissza a jövőbe musical. Ott még hologram is volt.
Nem tudom, érthető-e, mire gondolok: nem valami egyszerű kamaradarabot akarok látni, ahol ugyanaz az egy 2-3 elemből összerakott díszlet van végig, hanem valami vizuálisan is nagyon profi cuccot.
Ilyet hol, hogyan keressek, hogy ne érjen végül csalódás?
Nekem nagyon tetszett a Gyilkosság az Orient expresszen a Tháliában. A díszlet egy ledfal, amire kivetítik a vonat különböző külső-belső tereit.
Illetve a Vígszínházban A nagy Gatsby volt még formabontó és látványos olyan szempontból, hogy a színészek kijöttek bulizni a nézők közé. .Nem tudom, ilyesmik tetszenének-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!