Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Elkezdtem festeni, vélemény?

Elkezdtem festeni, vélemény?

Figyelt kérdés

Jöhet bármilyen kritika.

Kép itt:

[link]

Köszi előre is!

jan. 3. 04:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Elvont, de jó kép, ügyes vagy!!
jan. 3. 04:54
 2/12 tgt ***** válasza:
88%
Tetszik. Nekem El Kazovszkíj kepeit juttatja eszembe.
jan. 3. 06:22
 3/12 anonim válasza:
100%
Ügyes vagy!
jan. 3. 07:37
 4/12 kürtőskalácska ***** válasza:

Ez mit szeretne ábrázolni?

(Nem kötöszködés)

jan. 3. 09:37
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Kötöszködés nincs is, csak kötözködés :D:D
jan. 3. 13:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ütős, de szerintem nem annyira egyedi. Sok ilyesmi képet láttam már különböző kiállításokon. Ha tudatos a szimbolika, akkor mindenképpen van benne potenciál, szívesen elolvasnám az absztraktot (mi inspirált, melyik figura mit jelent, stb.). Mondjuk nekem személy szerint nem tetszik, abban az értelemben, hogy nem tenném ki otthon (nekem túl komor, a kicsit színesebb képeket preferálom általában), de mint műalkotást egy galériában elnézegetném egy darabig, ha kitűnik a többi közül és felkelti a figyelmem.
jan. 3. 17:59
 7/12 anonim válasza:
100%
Nekem nagyon tetszik. Krisztus keresztre feszítése jut róla eszembe. Sorry ha nem az 😃
jan. 6. 10:22
 8/12 anonim ***** válasza:
49%

Precizitást , kompoziciót, arányokat hiányolom. S ha valaki valamit bemutat azt tisztességesen szemből kellene befotózni festmények, rajzok esetén.

Befejezetlen hatást kelt az eszköz és alapanyag hiánya.

Mintha zsigerből készült vázlat lenne.

jan. 6. 11:23
 9/12 A kérdező kommentje:
"Elkezdtem festeni". -> Egyelőre vázlat, és csak a napkorong fix. Köszönöm amúgy a dicséreteket, kritikákat, kérdéseket. Jókat tettetek fel, igyekszem majd mindet megválaszolni, ha több időm lesz.
jan. 7. 21:18
 10/12 A kérdező kommentje:
8-as, sajnos nem tudom szemből lefotózni, amíg nem lesz felrakva a falra, mert a folyosón, ahol festem, kb 120 cm hely van :D Rakok majd fel képet a végeredményről.
jan. 7. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!