Recept a sikerre létezhet? (Akár csak kisebb, vagy közepes sikerre.) Például Joanne Kathleen Rizling regényei ismeretséget és anyagi megbecsülést hoztak a számára, míg DiTerlizzi és Holly Black Spiderwick-je nem igazán lett sem sikeres... Vége lent!
...míg DiTerlizzi és Holly Black Spiderwick-je nem igazán lett sem sikeres, sem említésre méltó. Legalábbis alig beszélnek róla - a HP regényekhez viszonyítva meg kiváltképp nem.
Van (lehet?) recept a sikerre, azaz egy jól megírt, olvasmányos regényre? (Lektűr irányvonal.)
Szerintem olvasd el Barabási Albert László "A képlet" c. könyvét, pont erről szól. Összefoglalnám röviden, de elég régen olvastam és nem akarok pontatlant írni, meg nem is emlékszem, írásra alkalmazható-e.
(a rizling szerintem jobb)
Azért Rowling pont jó időben volt jó helyen
Akkor még nem volt jelen így az internet. Most hiába írná meg, nem futna be úgy a Harry Potter
Mostmár nagy a bőség zavara
A siker nem más, mint egy melléktermék. A tetteink, munkánk mellékterméke.
Igaz ez a pénzre is.
Ehhez kell felnőni igazán,ám sokan nem képesek erre.
"Ehhez kell felnőni igazán, ám sokan nem képesek erre."
Pontosan ezért kérdeztem éppen ezt:
"Van (lehet?) recept a sikerre?
Azaz egy jól megírt, olvasmányos regényre?"
Vagyis:
Milyen (esetemben - feltételezem - kutató és nyitott szemmel járó) munka, illetve munkatempó javasolt ehhez?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!