Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyen vezetéknév illik az...

Milyen vezetéknév illik az Anna névhez?

Figyelt kérdés

nov. 9. 12:03
1 2
 11/18 anonim válasza:
60%
#9! Akkor már inkább legyen Locsolók😁
nov. 9. 20:41
 12/18 anonim ***** válasza:
66%
Patt
nov. 9. 21:48
 13/18 anonim ***** válasza:
56%

"művésznév" - aha... és annyi kreativitás nem szorult beléd, hogy ezt összehozd?

Szégyen, hogy művésznek akarsz látszani/beállítani önmagad...

nov. 10. 09:30
 14/18 anonim ***** válasza:
Imposztork Anna
nov. 10. 10:43
 15/18 anonim ***** válasza:
Művésznévnek választhatsz bármit. Csak goondold át, milyen közönséget akarsz bevonzani, ha nemzetközi babérokra törsz, kerüld a tipikus magyar betűket, mert nem tudják majd kimondani. Olyasmi legyen, amit lendületből alá tudsz írni. Illetve legyen szabad mint felhasználónév (insta pl, azt nehéz a mai világban megkerülni).
nov. 10. 10:58
 16/18 anonim ***** válasza:
42%
Dilettánsk Anna
nov. 10. 15:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Paulics?
nov. 10. 22:08
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem olyan kellene, ami tényleg valahogy kapcsolódik hozzád. Én a családfakutatás közben találtam olyanokat, amik tetszenek, lehet, hogy valamelyiket használom majd művésznévként, de kiindulhatsz bármiből, pl. honnan származik a családod, van-e kedvenc helyed az országban (Balatonfüred -> Füredi Anna). Utána nézd meg a google-val, nincs-e már ilyen nevű híres ember.

Pacsi annak a kommentelőnek, aki ismeri Borosnyai Kamilla nevét.

nov. 11. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!