Milyen benyomást kelt Benned a linken hallható zene?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=8acyyW51fZk
Érdekelne, hogy mi jut eszedbe róla, milyen hangulatot kelt, vizuálisan mihez illene?
(korod, nemed is érdekelne)
2010. nov. 5. 07:46
1/5 anonim 

válasza:

Nekem felállt a szőr a hátamon, kifejezetten olyan érzésem volt, mintha valaki szellemet idéz. 48/nő
2/5 anonim 

válasza:

Olyan, mint az Aum mantra amit szoktam hallgatni :) nyugodt, lazulós, meditáláshoz jó :)(mmint az eleje, csak azt hallgattam meg, lehet a vége már más). De kifejezetten aum :)
4/5 anonim 

válasza:

egy piros szobában egy narancssárga kopasz ember ül középen lótusz ülésben, körberakva gyertyákkal, és a háttérben két izmos hapsi üti azt a nagy kerek hogyhívjákot :)
aztán az ember felemelkedik úgy ülve és felszáll a kék ég felé, ami lassan világosodik ki
és fent az égben egy felhőn másik két hapsi énekel a távolban
aztán vége.
kb ennyi :)
5/5 anonim 

válasza:

Mint Vangelis és a Triarii keresztezése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!