Lukács Lóránt József kérdése:
Író vagyok egy regényem szeretném megfilmesíteni ehhez szeretnék forgatókönyvírót keresni. ismer- e valaki ilyen személyt?
Figyelt kérdés
szept. 20. 09:21
1/7 anonim válasza:
Hiteles, hogy a GYIK-en keresel forgatókönyvírót xD
2/7 anonim válasza:
Létezik ilyen nevű író, de nekem is furcsa ez a kérdés.
3/7 anonim válasza:
Regényed címe "Vesszenek a vesszők!" ?
4/7 anonim válasza:
Igen! Ismerek olyan öntelt fickót, aki írónak képzeli magát, és a regényét szeretné megfilmesíteni.
5/7 anonim válasza:
Én meg építettem egy időgépet, csak még nem működik. Ebben kérnék segítséget.
6/7 anonim válasza:
Itt biztos nem találsz. Próbáld meg filmes, színházi körökben inkább. Esetleg hirdess, a művészeti egyetemeken lehet, hogy találsz lelkes fiatalokat a projekthez. Már, ha jó a sztori. Viszont az írók általában képesek a központozás használatára, szóval ebben kételkedem kicsit. Ne mondd, hogy nem tudsz gépelni, amikor regényt írtál, kétlem, hogy tollbamondtad egy gépírókisasszonynak, vagy megírtál 500 oldalt kézzel és azt adtad be a kiadónak.
7/7 anonim válasza:
Maximum önjelölt író vagy álmokkal.
Nem vagy hiteles ezzel a kérdéssel, irományoddal itt gyakorin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!