Inspiráció íráshoz? Te miről írsz, meg hol? Blogot írni érdemes manapság, olvassa bárki?
Érdekelne a dalszöveg írás, de úgy érzem nem tudok leírni érzéseket, eseményeket, helyeket részletesen, érdekesen, szépen.
Tudom, hogy többet kell olvasnom, viszont írnom is kéne. Arra gondolok, hogy egy blog jó lenne, akár csak a mindennapi szenvedésről írni.
Olvass, de ne akarj más lenni, hagyd a saját stílusodat kibontakozni.
Vannak technikák, de mindegyiknek az a lényege, hogy legyenek korlátok, mert anélkül nem tud alkotni az ember.
És a legfontosabb: rendszeresen írni. Akkor is, ha nincs ihlet, ha marhaság az egész.
Én blogolok a hobbijaimról, de nem másoknak, hanem egyrészt hogy feldolgozzam az élményeket, másrészt hogy össze legyenek gyűjtve és ne kelljen ugyanannak újra nekifutni, amikor utánanézek egy témának.
Régebben mindenről blogoltam ugyanezen okból, csak nincs már annyi időm.
2-essel egyetértve, ha tartalomgyártó akarsz lenni, arra jobb a rövid videó manapság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!