Kik a mummerek?

Figyelt kérdés
2024. júl. 26. 18:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Némajátékosok.
2024. júl. 26. 18:53
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
1. Némajáték; színpadon előadott jelenet vagy előadás, amelyben az előadók hangtalanul, csak a test mozgásával, kifejező arcjátékkal, illetve tánccal játszanak, rendszerint aláfestő zene kíséretével.
2024. júl. 26. 18:54
 3/14 anonim ***** válasza:
50%
Közismert nevén: pantomim.
2024. júl. 26. 18:55
 4/14 A kérdező kommentje:
És a mumner felvonuláson némán mennek eljátszva hogy zenélnek? Először láttam őket, azt hittem velencei karnevál.
2024. júl. 26. 19:31
 5/14 A kérdező kommentje:

Én az ilyenekre gondoltam mint mummerekre, akik itt zenélnek. Most jobb videóanyagot nem találtam.

https://www.youtube.com/watch?v=wu_c_515e8U&t=68s

2024. júl. 26. 22:53
 6/14 anonim ***** válasza:
89%

Ha nem tudsz angolul, fordíttatsd le a guglival, de ez egy elég jó leírás róluk a Wikipédián:

[link]

2024. júl. 27. 09:36
 7/14 A kérdező kommentje:

1. Ez egy magyar oldal, magyarul kérdeztem, elvárnék egy magyar választ.

2. Ez egy kérdező oldal, nem interenetes fórum, tehát ilyen választ itt nem adunk, hogy a google a barátod. Ha megkérdezem itt, hogy milyen színű a narancs, az is szabályos, hiába tudja mindenki, vagy hiába írja a google.

3. A google kb majdhogynem tükörfordítást ad. Ha nem hiszed, menj el fordítónak egy céghez google fordítással, és nézzük meg, hogy mennyi idő alatt leszel az év dolgozója!

4. Nem mindenki tud angolul. Németesek is vannak tudod.

Úgyhogy most hogy ki trollkodtad magad, adj normális választ!

2024. júl. 27. 12:44
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem is tudtam hogy a mummers play az anyukák játékát jelent. Elég férfiasak néhanyan anyukáknak. Guglival fordíttattam. ;) Ezekszerint a berény az berries? :D
2024. júl. 27. 15:49
 9/14 anonim ***** válasza:
89%
Ne haragudj, kérdező, de igenis vannak itt olyan kérdések (sajnos nem is kevés), ami egy gugli keresés. A kérdezőnek is annyi lenne. Vagy úgy feltenni a kérdést, hogy magyarul nem talaltál semmit, ki tud segíteni. Mindjárt más a leányzó fekvése.
júl. 30. 10:06
 10/14 A kérdező kommentje:
Ne csak kioktass! Mutass olyan szabályt ami ezt írja!
júl. 30. 10:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!