Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Csak én látok ebbe mostmár...

Csak én látok ebbe mostmár több fantáziát? Szjgs kontentet tartalmazó kerdes)

Figyelt kérdés

Regebben olvastam a szent johanna gimit. Vissza tekintve a Laura nagyon meglovagolta akkor a hypeot ez a tipik szurke kiseger lany a suli menojevel. Sablonos a tortenet de, lehet mennyivel erdekesebb lett volna ha az irono belerak a sok metal, rock, emo, hippie pocsom koze, egy bő gatyás tirpa fant? Ha virág ennyire megorulhet pete wentzért, miert ne lehettet volna akkor a 2010 es evek elejen egy killakikitt fan csaj? Nagyon unalmas volt a sok emós nyilvan megertem akkor ez volt a divat, pedig nem. Hisz a tirpa, aza is ekorul kezdett alkotni. Hianyoltam mindig is egy ilyen karaktert a konyvsorozatbol. Ti mit gondoltok?

Aki nem egy szurke kiseger mint Reni volt hanem, pl egy nem is picsa de nem is ez a nyünyőke típus.

júl. 26. 13:56
A kérdező szavazást indított:
Kellet volna mert a sok emó rohadt gáz volt
Nem lett volna szükség ilyen karakterre
Miről beszélsz? Busta fangirlek kellettek volna.
14 szavazat
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!