Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi ennek a Philip K. Dick...

Mi ennek a Philip K. Dick regénynek a címe?

Figyelt kérdés

Egyszer az egyik Apu azért iszik mert te sírsz előadásban FAM és Puzsér arról beszélgettek, hogy igazából tök lényegtelen, hogy Jézus Krisztus létezett-e vagy sem hiszen a szent képeknek és a Bibliának hatalmas erejük van önmagukban is.Tehát, hogy Jézus Krisztus sokkal több mint egy történelmi személy.

Na de ahogy erről dumáltak azt hiszem FAM hozta szóba Philip K. Dick egyik regényét ami egy sci fi regény.Ebben a regényben a szereplők létrehoznak egy mesterséges intelligencia Jézust.A történet lényege, hogy valahogy a mesterséges Jézus is képes őket megváltani.

Csak ennyire emlékszem.Abban biztos vagyok, hogy ez egy régebbi Apu volt kb. 7-8 éves.

júl. 25. 10:49
 1/2 Mansour ***** válasza:
A halál útvesztője. Tényleg zseniális regény.
júl. 27. 16:02
 2/2 A kérdező kommentje:

1-es nagyon szépen köszönöm!!Az a vicces, hogy pont el is kezdtem már ezt a regényt régebben csak valamiért azt hittem mégsem ez.De most már emlékszem, hogy tényleg volt benne megváltó, teológus meg a főszereplő imádkozott valami Istenhez, hogy helyezzék át más munkakörbe a munkahelyén.

Akkor most újra a kezembe fogom venni ezt a regényt de most már tényleg kiolvasom!

Köszi mégegyszer!!!

júl. 27. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!