A fatolvajok miért vágják 1 méter magasságban a fát?
Mert a nyomoroncnak nem a fa kivégzése a cél. Remélem a kályhát is ellopják tőlük...
Bár amúgy egy normális ember értékesebb, mint egy darab fa. Csak a normális nem az a közveszélyes balhés proli, aki általában lop, drogozik stb..
3
Pedig valószínűleg de;a kényelmi szempontok miatt..Vágtál már ki fát?
:) Hogy vágtam-e ki fát? :)
Favágó vagyok, és most kezdtem ipari alpin (arborista) munkákat is.
Amúgy ha fát lopsz le kell vágd tőig, és el is kell takarni a törzset, hogy ne tűnjön fel senkinek. Gondolom ahonnan fát lopsz oda még vissza fogsz menni később is, nem opció hogy 100 km körzeten túl hurcolgasd a lopott fát, tehát minél közelebb és feltűnéstelenebb munkát végzel annál jobb.
Viszont ha a fát csak visszametszik (faápoló munkák) az nem számít kivágásnak. Ezért gondolom hogy otthagyják a méter magas csonkokat. Nem tudom pontosan meddig számít még visszavágásnak ezért kérdem.
A kérdésben egészen pontosan 1 méter magas csonkok vannak írva, ez azért már többé kevésbé feltűnő. Itt biztos nem a hajlásról van szó!
Hozzáértő válaszok érdekelnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!