A drog miatt készülnek a legjobb zenék Hollandiában?
géppel is lehet jó zenét csinálni de az nem a tiesto féle szennyeknél kezdődik
pl Borgore nagyon jó és izraeli, nem holland.
Ezért is fikázom a kérdezőt az ízlése helyett. Mert aki ilyen módon áll másokhoz:
"Áhhhhh ennyi balf*szt!!! Kit érdekel a szemét rock zenétek??? Elektronika vágjátok???"
Az egy címeres f@szkalap.
Szerintem meg igenis van valami a kérdésben..Amugy tiestonak saját produkcere van.. Ő csak anyit mond h jó vagy nem.. Ha jó akkor mehet ki, és így lesz Tiesto-..(bármely száma)
de amúgy meg sztem semmi köze nincs a drognak a zenekészítéshez..
"Elektronika vágjátok?"
Szerintem ne legyél büszke arra hogy egy nulla hallással megáldott diszkópatkány vagy....hidd el ettől csak kevesebb vagy.
Egy 2 perces jó gitár vagy billentyűszóló megtanulása mögött több munka áll, mint amit a xar Tiesto-d egész életében letett az asztalra!! VÁGOD????
Egyetértek az előttem szólókkal. Én még zenének sem nevezném a fülsiketítő, fejfájdító elektronikus zajt. Egy gitáros, zongorista, dobos, stb. éveken át tanul, mire sikerül összehoznia azt, amit a zenéjében művel. Ezt soha nem fogja megérteni egy ilyen "laptophuszár".
Egyébként a drogoktól nem lesz senki sem jobb zenész. Bizonyos pszichoaktív anyagok (pl. LSD) tágíthatják a hallás érzékenységét és a tudatot (lásd a '60-as évek zenéit), de ettől nem fog valaki jobban játszani vagy tehetségesebb lenni. Hendrix nem a drogoktól, hanem az évekig tartó kemény gyakorlástól lett az, ami. Másrészt meg nem csak Hollandiában drogoznak egyes zenészek...
Kedves 10:43!
Tetszik az írásod, de most komolyan gondoltad hogy ezt a válasz ennek a kérdezőnek szántad? Ugyanis pont ez a baj, hogy azok az igazságok, amiket itt leírtál, egy zenéhez semmit sem értő disco-snak semmit sem jelentenek, és kb azt sem tudják miről van szó!
Én 6 éven keresztül hegedültem, és jópár éve gitározok mert az fogott meg jobban. Én is komolyzenét hallgatok, ha pedig "be kell durvítani" akkor ott a Malmsteen. Szóval értek a zenéhez, nem is lehet átverni ilyen 3 akkordos kamu-rockzenékkel. Az írásodból arra lehet következtetni hogy te is tudod mi merre hány méter a zenében, de pont egy diszkósnak kezdesz el magyarázni az Esz dúrról??? Semmi értelme, sosem fogja felfogni.
Persze a részeg csajok csöcsét nem a komolyzenei koncerteken lehet fogdosni, ez igaz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!