Néhány terhesfotózáson miért nem szólnak rá a pasira, hogy normálisan öltözzön fel a párja habos-babos ruhája mellé?
Nagy divatja van azoknak a terhes képeknek, ahol a leendő anyuka hosszú, tüllös, uszonyos, meg hasonló elegáns, tündérmesés ruhákban pózol. Szerintem szép is az. Na de amikor bekerül a leendő apa is a fotókra, sokan annyira hanyagul meg csövesül néznek ki a tökéletesen beállított anyuka mellett.
Most tett ki egy ismerős pár ilyen fotókat. A nő a fent leírt módon néz ki, de a férje bakancsban, trottyos farmerban, pólóban és occsó’ műbőr dzsekiben.
Ezek a hapsik ennyire nem tisztelik meg a feleségüket, hogy normálisan felöltözzenek egy ilyen fotózásra? Mondjunk ing? Vagy azt hiszik, ez szép? Vagy Justin és Hailey Biebert játszanak?
Ha van itt fotós, magyarázza már el ezt a jelenséget.
A pasiknak van még némi maradék eszük, nem úgy, mint az agyhalott nőnek.
Bár igazából nekik se sok van, ha egybeálltak ilyen faék nőkkel.
#1 miért is?😂😂😂
Mert megadja az alkalomhoz illő kinézetet egy szép időszak megörökítésére?
Figyelj, ha a saját barátnője, felesége /leendő gyerekének anyja nem szól neki, hogy figyi vedd már fel a puccos ruhádat, akkor a fotósnak vajmi kevés köze lehet hozzá, hogy mit húz fel.
Itt egyértelműen a nőn van a lényeg, hiszen benne növekszik a gyermek, nem kell, hogy a pasi túlragyogja egy 3 részes öltöny, nyakkendő, csillogó cipős kombóval.
"Mert megadja az alkalomhoz illő kinézetet egy szép időszak megörökítésére?"
Milyen alkalom? 😂 Ez egy állapot, nem alkalom. Majd a szülőszobában fotóztassa magát, amikor vörös fejjel ordít izzadva. Az közelebb áll a valósághoz.
Egy tüllös-habos-babos-fátylas-szúnyoghálós-abroncsos ruha a terhesfotózásra kb. one size fits all, nyilván nem a kismama túrta ki a szekrénye aljából, lehet, hogy a fotós adta.
Emellé apuci mit vegyen fel? Selyemben-tüllben-balettáncos tütüben elég hülyén nézne ki, huszárgúnyája valszeg nincs, ahogy a térdszalagrend viselésére sem nyerte el a jogot és gótikus teljes vértje sincs - valószínűleg a fotósnak sem. Egyáltalán, mi az elvárt outfit egy félig fehérnemű, félig esküvői ruha babafotós női szett mellé?
Az sokkal gázabb szerintem, hogy egy hétvégi, vagy délutáni shoppoláshoz a nő felöltözik hétköznapi csinosba, így nyáron pl. egy bő vajszínű nadrág, hozzá illő felsővel, szalmakalappal, magassarkú, hozzá illő táskával, diszkrét smink, ékszerek, semmi extra, nem nagyestélyi, csak nem farmer-póló... Én meg induláskor ott álltam narancssárga térdgatyában egy fehér pólóval, túraszandálban. Kb. két perc volt felhúzni egy csontszínű nadrágot, egy hasonló inggel, felhúzni egy khaki cipőt (Lidl, 4000 Ft, igazán nem pénzkérdés), meg felbaszni a fejemre egy kalapot.
A könyvesboltban, mikor vásárlói kártyát csináltattunk, az -si végződésű nevet egyből -ssy végződéssel akarták írni, pedig a rajtam lévő ruhák összértéke megállt 10 ezer Ft alatt (turkáló rlz!), egyszerűen megtiszteltem a feleségem azzal, hogy nem a trottyos formámat hoztam, ha már ő adott a megjelenésére.
De egy terhesfotózáson legfeljebb csak a sörhasamat, meg a szőrös mellkasomat tudnám bedobni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!