Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Tetszenek a rajzaim?

Tetszenek a rajzaim?

Figyelt kérdés
www.mandija.deviantart.com
2010. okt. 31. 17:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

pfff az én rajztanárom a kisképzőben meg hagyta a maszatolást van amikor igenis ez kell a képnek.amúgy a kérdezőnek csak annyit,hogy szép-szép, de gyakorlás nem árt. Az üvegházas meg nekem is tetszett,de ha már mindenki mutogatja:P

[link]

2010. okt. 31. 21:32
 12/25 anonim ***** válasza:
Nekem fősulin mondta a tanár, hogy lehet maszatolni meg mappát forgatni. Igaz, kissé zakkant, nemnormális tanár. De tényleg az. Ennek ellenére én csak pasztellel, szénnel és grafitporral maszatolok. Sima grafitrajznál nem.
2010. okt. 31. 21:36
 13/25 anonim ***** válasza:
áá én nem bírtam a grafitot érdekes módon ahhoz nincs türelmem.pittet használtam és persze a tanárom agyára mentem mert nem mindig értettünk egyet-.-"
2010. okt. 31. 21:37
 14/25 A kérdező kommentje:

Na látom jól elvagytok:D

Amúgy vagy 6 év kihagyás után most kezdtem el először újra rajzolni:)

És mikor így megcsináltam az elsőt, John Cleese-t, akkor úgy megtetszett, hogy most a többit is így csinálom, mert egyszerűen tetszik:)

Szóval nem tanácsot kérek, csak annyit, hogy tetszik, vagy nem:) Azon, ha nem tetszik, nem sértődök meg, csak az sz@r, ha valakinek megmondják, mit hogy csináljon, miközben csak véleményre kíváncsi.

Nem tudom elmagyarázni:D

2010. nov. 1. 08:17
 15/25 A kérdező kommentje:
Egyszóval Én nem úgy akarom csinálni, hanem így:D
2010. nov. 1. 08:17
 16/25 A kérdező kommentje:

Jártam Én művészeti gimibe, megtanultam, hogy kell KÖTELEZŐEN rajzolni, de Nekem az nem élvezet...Nekem az nem tetszik:) Plusz ha mindenki ugyanúgy csinálni, rohadt unalmas lenne:)

24/L

2010. nov. 1. 08:20
 17/25 A kérdező kommentje:
Úristen, mennyit írtam:D De már nem tudom, hogy magyarázzam el:D
2010. nov. 1. 08:20
 18/25 A kérdező kommentje:

Ja, csak annyit akkor, hogy:

tetszik

nem tetszik

2010. nov. 1. 08:33
 19/25 anonim ***** válasza:
nem
2010. nov. 1. 12:20
 20/25 anonim ***** válasza:
Oké, akkor nem tetszik, mert valószínűleg tudsz ennél jobbat is. (ezt nekem is mondták már, meg még csúnyákat is, amikor egy-egy elmeborulásomat megmutattam)
2010. nov. 1. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!