Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » A Jazz Főváros Kecskemét...

A Jazz Főváros Kecskemét milyen buli szokott lenni?

Figyelt kérdés
Olyanok véleménye érdekelne, akik már voltak kint rajta. Érdemes ott lenni mindegyik napon, vagy célszerű tájékozódni az előadókról és célirányosan választani megtekintendő programokat? Nem vagyok egy kimondottan fesztiválozós fajta, de szeretem a jó muzsikákat.

júl. 9. 08:21
 1/1 A kérdező kommentje:

Megválaszolom a kérdésemet, a jövőben lehet hasznos lesz másoknak is.

Kecskemétieknek mindenképpen ez egy nagyszerű nyári program, mert a város egyik legjobb helyén kerül megrendezésre és helybe jön hozzájuk a magas zenei kultúra. Sajnos a négy napból csak kettőn tudtam ott lenni, de így is bőven megérte, mert számomra eddig ez volt 2024 legnagyobb zenei élménye. Aki tud és szeret táncolni, ő is maximálisan jól fogja érezni magát itt.

Tetszett, hogy egymás után léptek fel az előadók, így nem volt káosz és hangzavar, mint más fesztiválakon. Viszont ülőhely nagyon kevés volt a koncerteken, főleg a forgalmasabb napokon, jövőre kis kertiszéket vinni fogok.

A veterán autók tetszettek, az egyéb kiegészítő programok sátrai lehetnének nagyobbak, hogy pl társasozni többen is tudjanak egyszerre.

Összességében nagyon tetszett minden, jövőre is megyek, ha folytatódik a hagyomány.

(Ha jön a Louis Armstrong Celebration Band holland együttes, akkor mindenképp ott leszek ismét;-)

aug. 4. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!