Mi ennek a versnek a címe?
Figyelt kérdés
Sajnos csak pár részletre emlékszem a versből és sajnos sehogy sem találok rá. Valahogy így hangzik:
Van egy erdő kicsi tóval levél csónak ringatóval...
Aztán a következő rész ami rémlik belőle: két légy bandukol az úton kövér ökröt visznek rúdon, elöl ballag zümmögi, jókedvüen dünnyögi. Jó fogás volt hehehe ez a finom pecsenye...kicsi kútnál megpihennek, felfrissülnek tovább mennek.
Ennyire emlékszem csak belőle sajnos. Ha valakinek ismerős és megírná nekem a címét nagyon hálás lennék.
2024. jún. 16. 21:48
1/3 Szándékos Bendegúz válasza:
Én nem ismerem ezt a verset, de engem is érdekelne a költő, aki ezt irta.
2/3 anonim válasza:
Talán Weöres Sándor neki voltak hasonló versei,esetleg még Romhányinál meg Zelk Zoltánnál nézd meg.
Ha magyar volt a szerző, mást nem tudok,aki ilyen stílusban irt volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!