Grafika készletben mi az, amiket találtam?
Kaptam ajándékbe grafika készletet, mert szeretnék elkezdeni rajzokat készíteni.
A készletben vannak különböző keménységű grafitceruzák, két "maszatoló", amivel el lehet satírozni a grafitot, egy rendes puha radír - ez eddig érthető - de van pár zsírkréta-szerű valami fekete, fehér, rozsdabarna szinekben (lehet, hogy tényleg valamiféle zsírkréta, de egy grafika-készletben miért lenne?), meg egy gyurmaszerű szürke vékonyabb téglatest formájú valami, amiről fogalmam sincs, mi lehetne.
Mindenkinek előre köszönöm, ha segít infókkal.
Aki használ ilyesmiket, legyen szíves, segítsen, mik lehetnek ezek.
Jól teszed kérdező. Kezdetben fontos a vázlatolás. Kompozíció, arányok irányok, geometria, eszközök tartása, fogása, használata.
Akkor haladj tovább, ha már nem fél-2 óra egy vázlat, hanem pár perc alatt megvan, akkor jöhet a kövi szint.
A jó alapok elengedhetetlenek.
Sok rajzolni tanulót látni abba a hibába esni, hogy elkészül a rajz, de totális káosz van már az alapoknál is.
Köszi a bíztatást, igyekszem megfogadni a tanácsaidat. Kellemes hét végét kívánok.
(Aki meg a 6-os választ lepontozta, az szégyellheti magát. )
Valakinek nagyon fájnak a korrekt válaszaim.
Megkeseredett egy ember lehet.
Kedves lepontozó, tán nem sikerült művészeti karrier álma és itt tetszik kitölteni ezt egy idegenen?
Inkább érveljen, meséljen. Ne pedig gyáván, némán a gyengék eszközét a lepontozást válassza. Önt minősíti.
Kedves válaszoló, ne mérgelödj, nekem minden válaszod hasznos volt, felpontoztam.
Sajnos az oldalon van egy csomó sajnálatraméltóan ostoba vagy rosszindulatú ember, aki abban éli ki magát, az az egyetlen öröme az életben, hogy lepontoz, minden ok nélkül, sokszor végigmegy az összes újabb kérdésen/válaszokon, és pirosat nyomkod, mert ennyi az élete, illetve minden értékelésért kap valamennyi pontot, és csak ez tudja elégedetté tenni.
Ellenük nem lehet igazán semmit tenni, ez sajnálatos tény.
De aki valamennyire is értelmes ember, az a válaszokat önmagában értékeli és nem a különbözö (le)pontozást veszi figyelembe. Tudom, ettöl még bosszantó, de akinek csak ennyire telik, azt nem érdemes egyáltalán figyelembe venni.
Még egyszer nagyon köszönöm az eddigi válaszaidat, a segítséget és azt, hogy rászántad az idödet arra, hogy válaszolj a kérdésemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!