Amikor rajziskolákban krokit rajzolnak, az oktató mondja a modellnek milyen pózba helyezkedjen, vagy csak annyit mond neki, "váltson"?
Na jó, nekem nagyon este van...
Elgondolkodtam, hogy melyik állatkertből visznek házhoz krokit, és hogy magyarázza meg neki az oktató, hogy milyen pózt vegyen fel.... :D
Egyébként szerintem kijelöl egy pózt, amibe azért a kroki tulaja nem szakad bele, ha sokáig úgy kell ülnie/állnia/feküdnie, aztán nyugton marad amíg kell.
1. ma is tanultam valami újat (köszi)
2. jó éjt mindenkinek! :)
Nem tudom, ahová én járok, nincs tanár és hosszabbak a pózok (5-10-20 perc).
Én úgy tudom elképzelni, hogy előre megbeszélik, hogy hány álló, ülő, térdelő, fekvő póz legyen, meg váltson merre néz, hogy mindenkinek jusson mindenféle szög, aztán csak pittyeg a stopper váltásnál. Amennyire tudom a kroki jellemzően maximum 1-2 perc, amolyan bemelegítés a hosszabb pózokhoz, tiszta időhúzás lenne mindig megállni, amíg a modellt instruálják.
Mi a művészetin a takarítónőket rajzoltuk vagy egymást.
Mindenki maga döntötte el, hogy milyen pózban akar lenni.
Szobafestéskor elő is kerültek pakolás alatt ezen rajzaim és elöntött a nosztalgia.
Változó volt, hány percenként váltottak pózt, emellett mi magunk is elhelyezkedhettünk szabadon. Mindig a számomra tetszőleges nézetet kerestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!