Engem nem érdekel a magyar himnusz, még az első versszakot sem tudom, iskolában sem tanultam meg sosem. Mit fűznél ehhez hozzá?
Rá se ránts.
Vagy ha mégis, mér' ne...
Hogy nyilvánvalóan kamu :)
Nem tudod kikerülni, ezerszer hallod életed során, tuti, hogy tudod kívülről, ha megtanultad, ha nem.
#6 tőlem azt is lehetne, hogy befizetsz egy tanfolyamra, ami érdekel.
A társadalom érdeke viszont, hogy ne legyenek buta, szűklátású antiszociális emberek. Ez nem a Himnuszon múlik. Én sem vagyok turbó magyar, magyaroknál is sok az aljas bűnöző. A föld meg csak egy darab, nincs mint tistelnem benne. Viszont nem szeretném, ha holnaptól alantasabb lennék vagy meg kellene tanulnom pl. egy másik nyelvet és mások bohócságait imádni.
Oké, egészségedre.
De ha valóéletben találkoznák kb sose derülne ki, hacsak nem ez lenne az első mondatod hozzám. Egyetlen iskola utáni ismeretségem/barátságomról nem tudom, hogy tudja-e ezeket vagy sem. És a legkevésbé sem érdekel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!