Mlyen nemzetiségű K. B. Rottring?
Figyelt kérdés
Elképesztő, de tulajdonképpen semmit sem találok róla, az igazi nevét sem tudom az írónak. Aki bármit tud róla, írjon!2010. okt. 21. 16:39
2/10 anonim válasza:
Azért nem találsz róla semmit, mert nem ez az igazi neve. Ahogy kivettem a Google találatokból, ő Harry Potter paródiákat ír, a neve pedig nagyon hasonlít J.K. Rowlingra.
3/10 anonim válasza:
A második hozzászóló második hozzászólása:
Úgy látszik valaki mégis ismeri. Azért jól tippeltem. :)
4/10 A kérdező kommentje:
Ht, azt tudom, h ő írja a Heri Kóklereket, azért kérdeztem, mert nagyon szeretem őket, baromi jókat lehet rajtuk röhögni, és fura vt, mert egy műfordító sztem nem tudná így átültetni a szóvicceket. Meg persze a könyveknek sok magyar vonatkozása van... De h magyar?? :O Ht akk grat... Télleg nagyon jókat lehet rajtuk nevetni :D
És am asszem azért k b rotring, mert j k rowling írta a harry pottert. :D
2010. okt. 21. 17:24
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
Gyakran használja a Stanley Steel-t is.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ki hogy van vele, azt azért nem mondanám h Heri Kókler az igazi hary potter, de én ne szeretem a Harry Pottert, ellentétben k b rottring könyveivel :D
2010. okt. 21. 19:57
8/10 anonim válasza:
A Séta-galopp és a Roham-galopp a kedvenceim tőle.
9/10 A kérdező kommentje:
Azokat nem olvastam.. :( A De Fincsi kódot/ Baljós anyóst, valamelyiket nem ismeritek tőle?
2010. okt. 23. 11:51
10/10 Pegy válasza:
Magyar nemzetiségű, lsd. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!