Miért azt? Istent keresem. Jézust keresem, mert megmentette az életem. Jobb nyomom nincs, de ennyi is elegendő.
2023. nov. 21. 23:08
2/14 anonim válasza:
Manon Fargetton, Szökevények éjszakája
Ez egy sorozat második része. Pár hete olvastam újra az első részt (A lista) és kíváncsi voltam a folytatásra.
Nem egy nagy durranás, de nekem tetszett.
2023. nov. 21. 23:22
3/14 anonim válasza:
13 okom volt rá
2023. nov. 21. 23:48
4/14 UlfOrmson válasza:
A sci-fi politológiája. Nekem tetszett, érdekes megvilágításba helyezte a jól (és a kevésbé) ismert sci-fi univerzumokat
2023. nov. 22. 05:35
5/14 anonim válasza:
Robin Cook, A Sarlatánok című könyvet olvastam.
2023. nov. 22. 07:23
6/14 anonim válasza:
Kreutzer szonáta-t, Lev Tolsztojtól, kötelező, de jó a társadalom bírálat benne, nekem tetszett.
Ami nagyon nagy kedvencem a Szél neve, merem ajánlani
2023. nov. 22. 15:21
7/14 anonim válasza:
Dosztojevszkij: A játékos
Most inkább nem fejtem ki
2023. nov. 22. 15:41
8/14 anonim válasza:
Ami folyamatban, az Jordan Peterson - 12 Rules for Life cimu konyve, azelott amit befejeztem az George RR Martin - Fevre Dream. Ajanlanam. Elso Youtube alapjan, masodik veletlenszeru.
2023. nov. 23. 01:00
9/14 könyvmolyvagyoook válasza:
Ice breakeer
Nekem ez a könyv nagyon tetszett. Vannak benne fordulatok, romantikus, izgalmas. Én szémyély szerint imádok korcsolyázni, így imádtam azokat a részeket amikor a versenyen vannak a főszereplők. Én ezt s könyvet csak ajánlani tudom, mert Anastasia és Nathan története nem egyszerű, de annál szórakoztatóbb. Remélem ha el olvassátok tetszeni fog!
2023. nov. 23. 07:28
10/14 anonim válasza:
Utoljára Hadas Krisztinától olvastam az Anyasorsot. Érdekes könyv, 11 nő tapasztalatát írja le a terhességről, szülésről és a gyerek megszületése utáni időszakról meg utána a fejezetek végén van ilyen 4 év távlatából visszatekintés. Ami miatt viszont a közepétől erősen idegesített, az az volt, hogy az írónő fejezetenként kb 4-5* minimum önmagára és a saját gyermekeire terelte a szót és mikor már 20* láttam leírva a kölykei nevét, akkor már kezdett bennem felmenni az a bizonyos pumpa. Ne értsétek félre, nyugodtan megoszthatja ő is a dolgait szerintem, de írhatott volna erről egy külön 1. vagy 12. fejezetet, így minden nő sztorija csak az adott nőé + családjáé lenne és nem lebegne be mindenhova Krisztina sztorija csak úgy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!